בול עץ(:

• הוסף לסימניות
צבעים יפים ותפיסה נהדרת

• הוסף לסימניות
תפיסה מתוקה!

אני מתלבטת אם זה לא קצת מידי הרבה חום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי קוגלמן;2231044:
תפיסה מתוקה!

אני מתלבטת אם זה לא קצת מידי הרבה חום...

תודה.

אין במקום הזה טיפת ירוק:D
כולו עץ וחום. זה הרעיון שם.:eek:

• הוסף לסימניות
תמונה אחת אפס !
מקסים.

• הוסף לסימניות
מהמם
רק העמוד הלבן מאחורי הכסא מפריע בעין

• הוסף לסימניות
תמונה חמודה
לדעתי אם הכסא והשולחן הזה היו על רקע אחר או במשטח אחר ברקע ולא עץ חום שוב זה היה משגע, משדרג ומקפיץ את התמונה לתמונה מעולה
לי כרגע זה קצת מציק בעין

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה מהמתוק הזה!.
התלהבתי מבולי העץ....

• הוסף לסימניות
וואו כל כך יפה
אןלי להרחיק את הכסא מהרקע ולפתוח צמצם כך שהקיר יהיה בעומק שדה רדוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;2231603:
תמונה חמודה
לדעתי אם הכסא והשולחן הזה היו על רקע אחר או במשטח אחר ברקע ולא עץ חום שוב זה היה משגע, משדרג ומקפיץ את התמונה לתמונה מעולה
לי כרגע זה קצת מציק בעין

נכתב ע"י 0405 שירה;2231663:
וואו כל כך יפה
אןלי להרחיק את הכסא מהרקע ולפתוח צמצם כך שהקיר יהיה בעומק שדה רדוד

תודה חברות:)

את הכסא הזה אי אפשר!!! להזיז:mad::mad:
יותר כבד ממי שבנה את זה:D
המקום הוא רק עצים מעצים ושוב עצים...:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;2231689:
תודה חברות:)

את הכסא הזה אי אפשר!!! להזיז:mad::mad:
יותר כבד ממי שבנה את זה:D
המקום הוא רק עצים מעצים ושוב עצים...:p
לא משנה, עם כל הקשיים
יצא מדהים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה