בום.... בום.... בום.... בום..... בום... בום.... בום...

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1325241:
סליחה אם לא הובנתי נכון -
זה כמובן נאמר בציניות
הכוונה הייתה שכאשר מפגיזים להם את ריכוזי התחמושת ומפוצצים את המנהרות התת קרקעיות - עזה "עפה באויר" כפשוטו
אני לא מדקדקת לאן בדיוק יגיעו, העיקר שיושמדו כליל ימ"ש

הובנת!

זה נכתב בתור המשך...;)

• הוסף לסימניות
אנחנו בצפון השקט
מוכנים בשמחה לארח משפחה, איתנו בבית :)
יש מקום!

• הוסף לסימניות
צריך לשנות את שם האשכול ל"אירוח ודירות לתושבי הדרום"
(או לפתוח אשכול בנפרד)

מי כעמך ישראל!

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי
דירה בצפת

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, לא הייתי עד עכשיו ליד המחשב אני עכשיו יתחיל לבדוק נתונים, לפי מה שכתבו כאן.
אני מעדיפה להרחיק לצפון, אז תודה לכל אלה שכתבו על דירות במרכז הארץ, ה' יברך אתכם!
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
077-3444682

דירות ואירוח בצפת למשפחות מהדרום.
בשורות טובות!
איזה עם!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1325480:
077-3444682

דירות ואירוח בצפת למשפחות מהדרום.
בשורות טובות!
איזה עם!!

שוחחתי איתו היום, ואין לו כרגע דירות ריקות אלא רק אירוח אצל משפחות.
עדיין אשמח לקבל עזרה על דירה בצפון באזור חרדי.
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
חח.. ידעתי שזה יקרה... הייתה עכשיו אזעקה בק"ס אחרי שכמעט מתחילת המלחמה לא היה כלום... עדיין ממליצה בחום לדרומיים אחרי הכל פעם בשבועיים זה לא כמו כל דקותיים... (:

• הוסף לסימניות
יש לי דירה מקסימה בחיפה
אם מעניין אותך - באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה