בומים בבני ברק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1389436:
לגבי החלק הראשון - ברוך השם אני לא שומע קולות, וכשאשמע אלך לפסיכיאטר, ולא אשתף את כל העולם בחריקת דלתות משונה שאין לה שום משמעות לחיים שלי.
יש אנשים שכל צליל שהם לא מכירים, גורם להם להתרגשות, גם אם זה הרעש ממדיח הכלים החדש.
לגבי החלק השני, אני עובד על זה.

לא שמעת את הקולות, זה העניין ....
אני שמעתי (בהקלטה , לא במציאות) וזה באמת נשמע משהוא מוזר שדומה מאוד לשופר , אבל ארוך ולא אנושי, זה לא חריקת דלת ולא שריקה של מטוס.
עדיף קודם לשמוע הקלטה ואח"כ להגיב בנושא.
וזה ממש לא מוכיח על חוסר באמונה , הרי יש בעיתה ויש אחישנה,
יש את התאריך שבו אמור בן דוד לבוא , ולפני התאריך הזה יש סימנים מקדימים שכתובים במקורות ,
אבל כמובן שיש את אחישנה, שהלוואי ונזכה ויבוא לפני כן!
ואם אנשים בכל העולם שומעים קולות , אז כנראה שלא כולם זקוקים לפסיכיאטר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1389323:
אף אחד לא מתחיל להאמין או מפסיק להאמין בעבקות הסרטים על רעשים בשמיים ולמען האמת, לא אתפלא אם גם כשיגיע המשיח לבסוף, יהיו כאלה שמרוב ציניות על כל דבר רוחני, לא יאמינו לו וישארו מאחור.

ואפרופו בומים, מי שמפחד מוזמן אלי לירושלים. נעשה מפגש פורום

כתוב בזוהר שכשמשיח יבוא לא יקבלו אותו
זו אחת הסיבות שהוא נקרא מצורע

אגב, יש אימרה חסידית (מבעל התניא) -
"החייט יתפור, הסנדלר יתקן נעליים, ומשיח יגיע"
אנשים ימשיכו במלאכתם כאילו לא קרה שום דבר. הם לא יקלטו מיד.
(בלי קשר להקלטות של קולות מוזרים או לא, זה וורט מלפני 250 שנה)

ושאלה -
ההרצאה על ה-DNA מאוד מעניינת אותי, יש לך הקלטה או הפניה או לפחות שם של המרצה? (קשור איכשהו למכון לב?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1389818:
לא שמעת את הקולות, זה העניין ....
אני שמעתי (בהקלטה , לא במציאות) וזה באמת נשמע משהוא מוזר שדומה מאוד לשופר , אבל ארוך ולא אנושי, זה לא חריקת דלת ולא שריקה של מטוס.
עדיף קודם לשמוע הקלטה ואח"כ להגיב בנושא.
וזה ממש לא מוכיח על חוסר באמונה , הרי יש בעיתה ויש אחישנה,
יש את התאריך שבו אמור בן דוד לבוא , ולפני התאריך הזה יש סימנים מקדימים שכתובים במקורות ,
אבל כמובן שיש את אחישנה, שהלוואי ונזכה ויבוא לפני כן!
ואם אנשים בכל העולם שומעים קולות , אז כנראה שלא כולם זקוקים לפסיכיאטר...
ברור ששמעתי
אבל אני שמעתי צליל שדומה לשריקה של מנוע סילוני
מה אני אעשה שאני גר מתחת לשדה תעופה, ומתוקף נסיוני אני מכיר צלילים שהרבה אנשים לא שמעו מעולם.
חוץ מזה שסרטון עם פס קול לא חייב להיות אמיתי, גם אם דברו עליו בערוצי טלוויזיה.
מי שזוכר את "הפלישה מהמאדים", יודע שלא כל מה שאנשים מדברים עליו בטלוויזיה זה בהכרח אמיתי. את יודעת מה אומרים עליך בטלוויזיה?
שאת אוכלת חינם, פרזיטית וכו',
זאת אמת?
לא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1389845:
ברור ששמעתי
אבל אני שמעתי צליל שדומה לשריקה של מנוע סילוני
מה אני אעשה שאני גר מתחת לשדה תעופה, ומתוקף נסיוני אני מכיר צלילים שהרבה אנשים לא שמעו מעולם.
חוץ מזה שסרטון עם פס קול לא חייב להיות אמיתי, גם אם דברו עליו בערוצי טלוויזיה.
מי שזוכר את "הפלישה מהמאדים", יודע שלא כל מה שאנשים מדברים עליו בטלוויזיה זה בהכרח אמיתי. את יודעת מה אומרים עליך בטלוויזיה?
שאת אוכלת חינם, פרזיטית וכו',
זאת אמת?
לא.

מענין כי בסרט, יש קודם כל הרעש ואחר כך מטוס. ושניהם נשמעים ממש שונים.
ואפרופו מה שאומרים בטלויזיה, יש סרטון באחד מהאשכולות על הקולות, שמראה חדשות מכל העולם שמדברים על זה. אף אחד לא ימציא כזה דבר.

• הוסף לסימניות
בלי לשפוט את נושא הקולות
(לי אישית זה נראה משהו שממש לא קשה לזייף)
אולי מישהו זכר את "נחיתת החייזרים" באנגליה של לפני כ-20 שנה
היו כל פעם מוצאים עיגולים מדוייקים ענקיים בשדות אנגליה
ואיכשהו קישרו זאת לנחיתה של צלחות מעופפות... הזוי.
בסוף אחרי שנים התברר שחולה פרסום אחד עשה זאת עם חבל פשוט, שמחובר למקל נעוץ במרכז המעגל (סוג של מחוגה מאלתרת ענקית, אם הבנתם)
בלילה היה יוצא למלאכתו, ובבוקר מתענג על הכותרות הראשיות שגרף שוב ושוב....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1389872:
בלי לשפוט את נושא הקולות
(לי אישית זה נראה משהו שממש לא קשה לזייף)
אולי מישהו זכר את "נחיתת החייזרים" באנגליה של לפני כ-20 שנה
היו כל פעם מוצאים עיגולים מדוייקים ענקיים בשדות אנגליה
ואיכשהו קישרו זאת לנחיתה של צלחות מעופפות... הזוי.
בסוף אחרי שנים התברר שחולה פרסום אחד עשה זאת עם חבל פשוט, שמחובר למקל נעוץ במרכז המעגל (סוג של מחוגה מאלתרת ענקית, אם הבנתם)
בלילה היה יוצא למלאכתו, ובבוקר מתענג על הכותרות הראשיות שגרף שוב ושוב....

אולי הוא גם יצר את הסוס של צלע ההר ובנה את סטונהנג'. הבריטים אוהבים דברים על טבעיים כמו רוחות ופולטרגייסטס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1389894:
אולי הוא גם יצר את הסוס של צלע ההר ובנה את סטונהנג'. הבריטים אוהבים דברים על טבעיים כמו רוחות ופולטרגייסטס

:D
הקטע שזה הגיע לכל העולם
מעולם לא גרתי באנגליה, אבל אני זוכרת שזה התפרסם בארץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת