בונבונה!

• פותח הנושא 1020
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא אדום מידי?
חמודה

• הוסף לסימניות
לא אדום מידי?
חמודה

• הוסף לסימניות
תמונה יפהפיה!
מותר לי להעיר על הקומפוזיציה? (כמעצבת לא כצלמת...)
בלי הפרחים (שמעיקים ומעמיסים לדעתי) עם קימפוז קצת פחות ממורכז זה היה יכול להיות עוד יותר מדהים!

• הוסף לסימניות
--כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1090635:
לא אדום מידי?
חמודה
גם אני חושבת שקצת.איך אני מסדרת את זה בפוטושופ ?עם המאזנים?

נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1090632:
תמונה יפהפיה!
מותר לי להעיר על הקומפוזיציה? (כמעצבת לא כצלמת...)
בלי הפרחים (שמעיקים ומעמיסים לדעתי) עם קימפוז קצת פחות ממורכז זה היה יכול להיות עוד יותר מדהים!

יש לי גם בלי פרחים!
דוקא אהבתי את זה יותר עם...
בכל אופן תודה על ההערה המחכימה!

• הוסף לסימניות
עם העקומות אני מניח.

• הוסף לסימניות
Curve

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!!
אני הייתי מורידה בעריכה עוד מהאדמומיות.
וכמו שכבר כתבו- להסיר את הפרחים או לשים אותם מאחורי הסל. (שאגב הוא מהמם)
וגם קצת מפריע לי שמהשמיכה מסתירה קצת מהתינוקת.
אבל בכללי- יפה ממש!

• הוסף לסימניות
טוב אני רואה שאתם טוענים אחרת.זה באמת טוב יותר?

• הוסף לסימניות
ברמת הצילום לא אתערב...

אבל בתור מעצבת שעוקבת המון אחרי צילומים, במיוחד של זערוריים, בסטיילינג - יש כאן מדי הרבה טקסטורות ודוגמאות: בסלסלת המתכת, בבד שעוטף את הבונבוניירה, הסרט שלה גם מבלבל קצת, ומעל הכל - הרקע! רצפה, פאנל וקיר שכולו טקסטורה גדולה שגונבת חלק נכבד מההצגה.

לענ"ד, עם כזו סלסלה וכזו בובה - יש צורך ברקע אחיד וחלק.

• הוסף לסימניות
צבעים מצוינים הפעם.
תיזהרי לא להסתיר אותה עם השמיכה,ותנסי לצלם לרוחב כמו שאמרו עם הפרחים מאחורי הסל.
אביזר מדהים מצאת,ותינוקת מהממת!
אני אוהבת את הרקע,נותן תחושה של בית.

• הוסף לסימניות
צבעים מצוינים הפעם.
תיזהרי לא להסתיר אותה עם השמיכה,ותנסי לצלם לרוחב כמו שאמרו עם הפרחים מאחורי הסל.
אביזר מדהים מצאת,ותינוקת מהממת!
אני אוהבת את הרקע,נותן תחושה של בית.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
גם אני כגרפיקאית ממליצה לך לנסות עם רקע חלק.
זה יקפיץ את התמונה.

• הוסף לסימניות
אני מאד אהבתי!
ממש יפה - ואחרי ההורדה של האדום זה מעולה!

• הוסף לסימניות
מקסים!!
אני מדמיינת את זה על אפור חלק חלק עם פרח אדום פיצי על הילדה.
האביזר הזה מיוחד מאוד! אהבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה