תרופה בונגסטה... יש לך אולי למכור?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם יש מישהי שמעוניינת למכור כדורי בונג'סטה או דיקלקטין במחיר מוזל
באזור בני ברק - פתח תקווה
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש למישהי למכור בונגסטה?
באזור בני ברק
תודה!!

• הוסף לסימניות
אם מתכנתת!! לא קונה את זה אשמח שתוכלי לכתוב איך ליצור איתך קשר (אין לי דרך לשלוח הודעות)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה, אבל לא

(זה יוצא כמעט כמו המחיר המקורי)
במכבי שילמתי 430 לקופסא של 30 כדורים.
מה נחשב למחיר הוגן?
עריכה: בדקתי עכשיו וראיתי שהתבלבלתי, ובעצם שילמתי 430 על 50 כדורים, אז באמת לא תמחרתי כזה בזול.
מוכרת 14 כדורים ב-70.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי יש 15 כדורי בונג'סטה בביתר עילית. מוכרת ב-125 שקלים. 0504165830

• הוסף לסימניות
במכבי שילמתי 430 לקופסא של 30 כדורים.
מה נחשב למחיר הוגן?
עריכה: בדקתי עכשיו וראיתי שהתבלבלתי, ובעצם שילמתי 430 על 50 כדורים, אז באמת לא תמחרתי כזה בזול.
מוכרת 14 כדורים ב-70.
יכולה גם לקחת את המחיר המקורי, לפעמים מחפשים קצת כדורים...
אשמח לקנות ממך, השאלה אם אגיע לאזור.
איפה את גרה?

• הוסף לסימניות
יש למישהי למכור לי בבני ברק בונג'סטה ??

• הוסף לסימניות
אני מוכרת במודיעין עילית
15 כדורים ב120₪

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה