אמא לשניים:)
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני רוצה , איך אפשר ליצור קשר?יש לי בבני ברק כמה כדורים (5-6 ) מי שרוצה - למסירה.
הכדור עם התמונה של אישה בהריון- לא זוכרת איך קוראים לזה...
אני רוצה , איך אפשר ליצור קשר?יש לי בבני ברק כמה כדורים (5-6 ) מי שרוצה - למסירה.
הכדור עם התמונה של אישה בהריון- לא זוכרת איך קוראים לזה...
עדיין רלוונטי למי שמעוניינתיש לי למכירה 40 כדורים ב 250 ש"ח מי שמעוניינת שתשאיר לי מספר או כתובת מייל
מבני ברק אפשרי גם שיגיע לטבריה
0534135264עדיין רלוונטי למי שמעוניינת
אני מעונינצתעדיין רלוונטי למי שמעוניינת
לי יש בי-ם למכירהיש למישהי כדורי בונג'סטה למכירה או למסירה
באזור ירושלים או בב"ב
דחוף
תודה
אשמח לקנות כמה יש לך ובכמה מוכרת?לי יש בי-ם למכירה
אשמח לקנות כמה יש לך ובכמה מוכרת?
אפשר פרטים ליצירת קשר?
מאיפה את?ב"ה יש כדורי בונג'סטה להשאלה בגמ"ח
0527140889
בני ברקמאיפה את?
בירושלים עוזר לך?מנסה שוב
מחפשת מישהי שרוצה למכור או למסור כדורי בונג'סטה
די דחוף
תודה ובשורות טובות
מעולה ליבירושלים עוזר לך?
אם כן אכתוב לך מייל ואמחק אחרי שתראי. יש לי 9 כדורים למכירה.
בבית שמש טוב?מנסה שוב
די דחוף
תודה ובשורות טובות
גם טוב ליבבית שמש טוב?
עקב ביקוש גדול, דרושים לנו בדחיפות עוד כדורים לגמ"חב"ה יש כדורי בונג'סטה להשאלה בגמ"ח
0527140889
יש לי בבני ברק 8 כדורים,מנסה שוב
די דחוף
תודה ובשורות טובות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים