בונוס או פרסום חזק

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל טל' של שניהם
והאם את/ה מקבל וקורא בונוס או פרסום חזק? (או לא זה ולא זה)

• הוסף לסימניות
מקבל בונוס
וכתובת המייל שלהם הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מספר הטלפון שמופיע על המגזין הוא 023731111

• הוסף לסימניות
פרסום חזק
טלפון - 02-966-1012
פקס- 02-966-1017
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מקבלים את שניהם. - בבני ברק.

משום מה פרסום חזק נראה יותר טוב, אולי זה בגלל שהוא פורמט יותר גדול, או בגלל שהוא קצת יותר עבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;593817:
מקבלים את שניהם. - בבני ברק.

משום מה פרסום חזק נראה יותר טוב, אולי זה בגלל שהוא פורמט יותר גדול, או בגלל שהוא קצת יותר עבה.

או בגלל שהוא קשור אליך:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;593888:
או בגלל שהוא קשור אליך:D:D

ממש לא. אחד המנהלים של העיתון הוא גיס של אחת העובדות אצלינו במשרד.

אבל מה שהבאתי זה נכון בכל מקרה.

יכול להיות שבונוס משתדרגים ? כך הבנתי ממה שהם כתבו השבוע, יכול בהחלט להיות שאחרי השדרוג הם יהיו יותר טובים, אבל נכון להיום, לדעתי לפחות, חזק הרבה יותר חזק.

נ.ב. הציעו לנו לפני שלשה שבועות:
עמוד ראשון בבונוס - 1350 ש"ח
עמוד ראשון בחזק ב 3500 ש"ח

• הוסף לסימניות
אצלי פרסום חזק מגיע כל שבוע קבוע באותו יום לעומת בונוס שמגיע כל פעם ביום אחר ולפעמים לא מגיע בכלל.
וגם חצי מהעיתון של בונוס זה פרסומות לעצמם וזה קצת מוציא את הטעם....

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;594014:
נ.ב. הציעו לנו לפני שלשה שבועות:
עמוד ראשון בבונוס - 1350 ש"ח
עמוד ראשון בחזק ב 3500 ש"ח
תארגני לי משהו :(
לי הם הציעו:
עמוד ראשון בבונוס - 2200 ש"ח
עמוד ראשון בחזק - 5000 ש"ח

• הוסף לסימניות
כנראה שהמחירים עולים לאט לאט בבונוס ככל שנכנסים לשוק יותר

ו.... אין לי מניות שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;594273:
כנראה שהמחירים עולים לאט לאט בבונוס ככל שנכנסים לשוק יותר

ו.... אין לי מניות שם

כנראה שהמחירים עלים מהר מהר בפרסום חזק ככל שמתברר שהמתחרים עדיין הרחק מאחור

ו.... אין לי מניות שם

בפרסום חזק עלה ב 1500 ש"ח, ובבונוס עלה בפחות מ 1000 ש"ח

• הוסף לסימניות
בונוס התחיל לפני שלשה חדשים !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;594297:
בונוס התחיל לפני שלשה חדשים !

ופרסום חזק התחיל לפני ששה חודשים. (והמחיר בעמוד ראשון יותר מכפול...)

• הוסף לסימניות
אוקי פרשתי....
בכל מקרה גלשנו לוויכוח שאומר שככל שהמחיר יותר יקר העיתון יותר מצליח האם יש קשר ברור ביניהם אם רמת החשיפה שלהם היא פחות או יותר שווה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;594306:
אוקי פרשתי....
בכל מקרה גלשנו לוויכוח שאומר שככל שהמחיר יותר יקר העיתון יותר מצליח האם יש קשר ברור ביניהם אם רמת החשיפה שלהם היא פחות או יותר שווה?

כנראה שיש קשר.

יכול להיות שהמחיר אומר שרמת החשיפה אינה שווה ?

ואם רמת החשיפה שווה, יכול להיות שאחד מהם פונה יותר למגזר הגברי והשני למגזר הנשי, וממילא החשיפה בתוך הבית היא שונה אפילו שמספר ההעתקים שוויפ וההפצה באותה איכות ?

• הוסף לסימניות
בונוס לא מגיע לאשדוד, כך הבנתי מהם.
נשי גברי???? מה למי???.

• הוסף לסימניות
אני חושב שאף אחד מהמפרסמים לא יודע בדיוק את רמת החשיפה, אלא זה פשוט יוקרה אם העמוד עולה יותר יקר אז אני ואת חושבים שיש יותר חשיפה... הרי בינינו מי של זורק את עלוני הפרסומות האלו לפח הוא לא מפרסם ולא יחצן אלא אדם פשוט מהרחוב ובשבילו בטוח אין הבדל בין מחיר המודעה רמת החשיפה וכו' וכו' לכן אני לא מאמין שיש הבדל ברמת החשיפה בין עיתונים כאילו שהם כמעט מאה אחוז פרסומות.... ואני ממש לא חושב שאם מישהו רואה את "תכל'ס" בירושלים הוא קורא אותו יותר מאשר "פרסום חזק" או "בונוס", מי שמחפש פרסומות, מבצעים, או מודעות לוח ממש לא מתענין במחיר המודעות ורמת החשיפה...

• הוסף לסימניות
מיכל מעלעול בהודעות שנכתבו על ידך...
נראה שאולי כן יש לך מניות איפשהו?!

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני הבנתי מבירורים, שבונוס פחות מתעמקים בלהגיע לכל בית- אלא מחלקים בכללי.
תקנו אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
בין אם זה כך או לא כך זה לא חכם, כי כל קורא הוא מפרסם פוטנציאלי והקשר של הקורא למגזין חייב להיות יציב, שבועי ובאותו יום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת