עזרה בונים נכון

• הוסף לסימניות
באמצע לעצב, ולא זורם לי העיצוב.. מסתבר שיש זמנים שלא הולך הכל..
מה אומרים?
מודעה 20/20 ס"מ
upload_2019-12-18_12-52-19.png

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה
תוסיפי כותרת
תגדילי את המנוף

• הוסף לסימניות
תשחקי עם הקומפוזציה שתהיה יותר דינאמית
ומחולקת יותר ברור לאן העין תימשך בתחילה
ומה האובייקטים הפחות חשובים.
(כרגע הכל די אותו יחס.)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
אולי שהרקע למטה יהיה לבן

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שצריך כותרת מאד גדולה שתמשוך את העין
ואז את מה שהיא עושה לסדר עם אייקונים או משהו אחר באמצע
ולמטה את העדויות של האנשים,

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכיוון טוב...
בהחלט צריך ליצור שינוי בגדלים שלשל האלמנט והטקסטים...
ואני חושבת שכדאי ללכת על צבעים קצת יותר רגועים... האדום כאן עושה לי קצת קונוטציה שלילית...
המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
חדשש-01.jpg
מה אומרים כעת?

• הוסף לסימניות
לדעתי לשנות קצת צבע ליותר רגוע ומעורר שלווה ורוגע (זאת הבנייה לא?), כמו ורוד או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
התקדמות
אבל עדיין יש התמודדות על הכותרת
תחליטי איזה משפט אתם רוצים להדגיש ולהגדיל משמעותי ביחס
לכאורה תגדילי את הבונים נכון - תוסיפו קצת בודי טקסט
וכל שאר הפירוטים תסדרו באופן נעים לעין

לגבי צבעים - כנ"ל

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו- הצבעים שיהיו יותר נעימים
הבית בלוגו נראה קצת בהתמוטטות....;) אולי כדאי משהו יותר יציב
ואפשר במקום הרקע התכלת פשוט לשים תמונה של שמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה