אני מתנדב בידידים, אני צריך לפחות לרוב הרכבים הפרטיים הקטנים ורכבי משפחה.תגדיר את הצרכים ואני אתן לך מידע טוב
זה לצורך אישי או לצורך התנדבותי (כמו ידידים)
וגם לדיזל או בנזין
אתה בידידים?אם אתה כבר בידידים, אז אדרבה, תשאל אותם/מתנדב שאתה מכיר, הם יודעים הכי טוב, כי יש להם את הכי הרבה נסיון.
אני יודעת שהם גם עושים מחירים טובים וזולים יותר למתנדבים שלהם.
אין לזה תשובה..
למכשיר עצמו יש פנס לד לא רע בכלל@תילתן @איבאיבא
מזמן אני רוצה לעשות איזה ניסוי... אני צריך דבר כזה בעיקר לתאורה קמפינג וכדו אני מעוניין לחבר לו פס לד של 12v אבל הבנתי שהוא יודע להוציא 12v רק בצורה רגעית להתנעה. אז במקרה ותהיו ליד פס לד ובדיוק תהיו משועממים....אני ישמח אם תעשו לי את הניסוי הקטן הזה לראות אם זה עובד איזה 10 דקות . תודה..
ימתין לאחר החג..@תילתן אני מדבר על תאורה חזקה נגיד 10 מטר לד שעובד על 12vשזה אומר שאני מחבר אותם לקרוקודילים. האופציה השניה שלי זה פרוזקטור שמתחבר למצבר רכב עם ממיר מתח, דבר שאני לא הכי מעוניין בו, לכן חשבתי על הפתרון הזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים