מידע שימושי בוסטר הנעה טוב לרכב

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות בוסטר הנעה לרכב, אשמח להמלצות מניסיון במחירים שפויים.
(שיתאים גם למנוע 2400).
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תגדיר את הצרכים ואני אתן לך מידע טוב
זה לצורך אישי או לצורך התנדבותי (כמו ידידים)
וגם לדיזל או בנזין

• הוסף לסימניות
תגדיר את הצרכים ואני אתן לך מידע טוב
זה לצורך אישי או לצורך התנדבותי (כמו ידידים)
וגם לדיזל או בנזין
אני מתנדב בידידים, אני צריך לפחות לרוב הרכבים הפרטיים הקטנים ורכבי משפחה.
עדיף גם דיזל וגם בנזין.

• הוסף לסימניות
אם אתה כבר בידידים, אז אדרבה, תשאל אותם/מתנדב שאתה מכיר, הם יודעים הכי טוב, כי יש להם את הכי הרבה נסיון.
אני יודעת שהם גם עושים מחירים טובים וזולים יותר למתנדבים שלהם.

• הוסף לסימניות
אם אתה כבר בידידים, אז אדרבה, תשאל אותם/מתנדב שאתה מכיר, הם יודעים הכי טוב, כי יש להם את הכי הרבה נסיון.
אני יודעת שהם גם עושים מחירים טובים וזולים יותר למתנדבים שלהם.
אתה בידידים?
אין לכם קבוצה מקומית של מתנדבים?
בקבוצות יש ממש מומחים שמיעצים בכל נושא

הכי טוב לקנות בחנות של "ידידים" יש להם בוסטר מצויין עם קיבולת גדולה
שמתאים כמעט לכל סוגי הרכב, יש גם אחריות על המוצר והמשלוח חינם

אני קניתי עוד לפני שהייתי מתנדב את הבוסטר המצורף,
הוא נחמד ועד עכשיו עמד בכל ההתנעות כאשר זאת הייתה הבעיה
גם ברכבים ממש גדולים (מצבר 100 אמפר +)
מפעם לפעם הוא במבצע ואז מחירו כ - 45 דולר

ומותר לשאול באיזה סניף אתם?;)

• הוסף לסימניות
@תילתן ציטטת אתי בטעות?

בכל אופן, אינני קשורה לידידים משום כיוון.
רק יש לי במשפחה כמה מתנדבים, ומשם אני מודעת לנושא.

• הוסף לסימניות
מצטרף מניסיון של שנה להמלצה על הבוסטר מאליאקספרס
אם אם רוצים להשקיע יש את הבוסטרים של נוקו כמו זה
לפעמים יש באמזון מבצעים על זה

• הוסף לסימניות
@תילתן @איבאיבא נשמח אם תוכלו להרחיב על הבזוס. כמה התנעות זה נותן בערך על מצבר סטנדרטי?כמה הקיבולת שלו אמיתית?
מזמן אני רוצה לעשות איזה ניסוי... אני צריך דבר כזה בעיקר לתאורה קמפינג וכדו אני מעוניין לחבר לו פס לד של 12v אבל הבנתי שהוא יודע להוציא 12v רק בצורה רגעית להתנעה. אז במקרה ותהיו ליד פס לד ובדיוק תהיו משועממים....:cool: אני ישמח אם תעשו לי את הניסוי הקטן הזה לראות אם זה עובד איזה 10 דקות . תודה..

• הוסף לסימניות
@תילתן @איבאיבא נשמח אם תוכלו להרחיב על הבזוס. כמה התנעות זה נותן בערך על מצבר סטנדרטי?כמה הקיבולת שלו אמיתית?
אין לזה תשובה..
לפעמים 5 התנעות ביום והוא נשאר על 100%
לפעמים התנעה אחת מחסלת 50%
הכל תלוי ברכב הבעייתי, מצבר ריק לחלוטין או סטרטר בעייתי צורכים הרבה מהבוסטר
לפעמים חסר למצבר רק טיפה תוספת כוח מהבוסטר ואז הצריכה שולית.
@תילתן @איבאיבא
מזמן אני רוצה לעשות איזה ניסוי... אני צריך דבר כזה בעיקר לתאורה קמפינג וכדו אני מעוניין לחבר לו פס לד של 12v אבל הבנתי שהוא יודע להוציא 12v רק בצורה רגעית להתנעה. אז במקרה ותהיו ליד פס לד ובדיוק תהיו משועממים....:cool: אני ישמח אם תעשו לי את הניסוי הקטן הזה לראות אם זה עובד איזה 10 דקות . תודה..
למכשיר עצמו יש פנס לד לא רע בכלל
בנוסף יש לו כניסה של יו אס בי רגילה ומיני שיכולה להטעין כל דבר גם מחשבים
ולכן לכאורה גם תאורת לד
החלק שנותן "בצורה רגעית" זה חלק שיושב על הכבלים של הקרוקדילים ומכונה "פיק"
אותו מורידים מהבוסטר כשרוצים להפעיל תאורה או להטעין מחשב

• הוסף לסימניות
@תילתן אני מדבר על תאורה חזקה נגיד 10 מטר לד שעובד על 12vשזה אומר שאני מחבר אותם לקרוקודילים. האופציה השניה שלי זה פרוזקטור שמתחבר למצבר רכב עם ממיר מתח, דבר שאני לא הכי מעוניין בו, לכן חשבתי על הפתרון הזה.

• הוסף לסימניות
@תילתן אני מדבר על תאורה חזקה נגיד 10 מטר לד שעובד על 12vשזה אומר שאני מחבר אותם לקרוקודילים. האופציה השניה שלי זה פרוזקטור שמתחבר למצבר רכב עם ממיר מתח, דבר שאני לא הכי מעוניין בו, לכן חשבתי על הפתרון הזה.
ימתין לאחר החג..
יש לקנות פרקוג'קטור נטען של שאיומי יש עליו ביקורות נהדרות
הוא נמכר במחיר מיוחד למתנדבי ידידים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה