בוקה ומבולקה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• קטן 1.jpg
    קטן 1.jpg
    KB 72.9 · צפיות: 33
  • קטן 2.jpg
    קטן 2.jpg
    KB 91.4 · צפיות: 34
  • קטן 3.jpg
    קטן 3.jpg
    KB 224.4 · צפיות: 31
  • קטן 4.jpg
    קטן 4.jpg
    KB 67.9 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
תמונות יפות!!
את הראשונה הייתי מחממת קצת.

• הוסף לסימניות
ואו מדהים אהבתי את הראשונה והשניה!!!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!

בנוגע לאמא, כנראה שרק אמנים מבינים אמנות.
אני מניח שהיא מקרה קשה במיוחד...

• הוסף לסימניות
האחרונה! כמה שאני אוהבת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;2405800:
תמונות יפות!

בנוגע לאמא, כנראה שרק אמנים מבינים אמנות.
אני מניח שהיא מקרה קשה במיוחד...

אם לא מבינים בתמונות- בשביל מה להצטלם?
אין לה מצלמה פשוטה בבית....?
לא מובנים לי האנשים האלה...

• הוסף לסימניות
זה נשמע שאת אומרת שהמקצועיות שלך זה רק הבוקה...

קרה לי מקרה כזה, הבאסה הוא שהאמא אמרה את זה אחרי שקיבלה את התמונות והיא ראתה הרבה דוגמאות קודם...

• הוסף לסימניות
תמונות יפות,
את כולם הייתי מחממת קצת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;2405878:
זה נשמע שאת אומרת שהמקצועיות שלך זה רק הבוקה...

קרה לי מקרה כזה, הבאסה הוא שהאמא אמרה את זה אחרי שקיבלה את התמונות והיא ראתה הרבה דוגמאות קודם...

לא אמרתי דבר כזה
אבל זה אחד הדברים שהכי מבדילים, לעין של לקוחה.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות, וקצת קרות.

זה עצוב שהיא אומרת את זה רק אחרי הצילום. אבל האמא לא חייבת לאהוב בוקה, בוקה הוא לא שם נרדף למקצועי... יש תמונות יפיפיות בהן גם נושא הצילום וגם הרקע בחדות. יש דרכים נוספות להפריד את הנושא מהרקע.

אם כי אז לא הייתי בוחרת את הבניינים של חפציבה כרקע...:)

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת אבל יש לי קצת רקע בצילום (גם בזכותכם) ומצלמה טובה.
יצאתי עם חברה לצלם את ילדיה בגינה,
היא בחרה לצלם אותם דווקא על הרקע של מתקני השעשועים וכל העמישראל שהיה שם
שיהיה צבעוני בתמונות. זה משעמם שרואים רק ספסל שמים וצמחיה :D
יש גם אנשים כאלה.
ה' ברא אותנו שונים זה מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירים במעלו;2406026:
אני לא צלמת אבל יש לי קצת רקע בצילום (גם בזכותכם) ומצלמה טובה.
יצאתי עם חברה לצלם את ילדיה בגינה,
היא בחרה לצלם אותם דווקא על הרקע של מתקני השעשועים וכל העמישראל שהיה שם
שיהיה צבעוני בתמונות. זה משעמם שרואים רק ספסל שמים וצמחיה :D
יש גם אנשים כאלה.
ה' ברא אותנו שונים זה מזה.

חחחחח
החברה הזו תיקח צלמת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EstiArt;2406033:
הטשטוש של הרקע
בהחלט מילה מוזרה;)

בצילום, בּוֹקֵה (מיפנית: bokeh) הוא הטשטוש, או מידת איכות הטשטוש, של האזורים בתמונה שאינם בפוקוס, או הדרך שבה העדשה מטפלת בנקודות האור בתמונה.

המונח בוקה מגיע מן המילה היפנית 暈け או ボケ שמשמעותה "טשטוש" או "ערפול". ביפנית המילה משמשת גם לתיאור אדם סנילי או עם בעיות שכליות.

• הוסף לסימניות
המונח בוקה מגיע מן המילה היפנית 暈け או ボケ שמשמעותה "טשטוש" או "ערפול". ביפנית המילה משמשת גם לתיאור אדם סנילי או עם בעיות שכליות.[/QUOTE]

את דוברת יפנית?
גאוני:p:p:p

• הוסף לסימניות
וההסבר- יצאנו למקום כ"כ יפה ומחקת את הכל בטשטוש חזק
או -עד שנסענו לים רואים רק רקע תכול שצריך להתאמץ לראות בו ים וגלים...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאפשר להבין את הלקוחות בעניין הזה. הם עושים מאמץ ויוצאים להצטלם בלוקיישן מיוחד, נותנים על זה את הדעת על המיקום שיהיה מעניין וייחודי, יש אתרים מיוחדים לצילום,
ובסוף - מסתבר להם שהם יכלו להצטלם מתחת לבית. כי לא באמת רואים את המקום היפה הזה שהיו בו.

אני חושבת שללקוחות צריך לתת גם תמונות עם עומק שדה רחב, ולו רק בשביל המזכרת שיראו בתמונה את הרקע והמיקום.

(אני גם נופלת בזה הרבה פעמים, הרבה הרבה תמונות אני אוהבת להתמקד רק בפנים, בזמן שהמצולמת הקדישה תשומת לב לבגד שהיא לובשת... וכמעט לא רואים את זה בתמונה...
אני חושבת שצריך לשלב, גם לספק את רצון הלקוח וגם כמובן לעשות את העבודה האומנותית כמו שאנחנו יודעות איך. בסופו של דבר סומכים עלינו).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. רוזנבלום;2409264:
אני חושבת שאפשר להבין את הלקוחות בעניין הזה. הם עושים מאמץ ויוצאים להצטלם בלוקיישן מיוחד, נותנים על זה את הדעת על המיקום שיהיה מעניין וייחודי, יש אתרים מיוחדים לצילום,
ובסוף - מסתבר להם שהם יכלו להצטלם מתחת לבית. כי לא באמת רואים את המקום היפה הזה שהיו בו.

גם אם זו לקוחה שלא רצתה לשלם מונית בשביל לוקיישן מיוחד ולא רחוק בכלל, והעדיפה להצטלם בפארק שליד הבית?:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה