• פותח הנושא עג
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי עדשת קיט בסיסית 18-135 והמקסימום צמצם פתוח זה 3.5 שזה לא נותן עומק שדה מטושטש כ"כ. איזו עדשה מומלצת לטשטוש חזק באיכות טובה? (מצלמה לא פול פריים)

• הוסף לסימניות
בוקה מטושטש תלוי בכמה תנאים עיקריים:
  • אורך המוקד של העדשה
  • צמצם פתוח
  • מרחק של המצולם מהרקע (רקע כמה שיותר 'פתוח' יתן תוצאות יותר קרמיות )

אגב ,בעדשה שציינת הצמצם הוא משתנה - מה שאומר שאת לא יכולה לשלוט בו,וכשאת עושה "זום" הצמצם משתנה לך לבד. (כלפי מעלה...לצערך.)

עדשות מומלצות: (בקנון - ולמי שיש ניקון שיעבור מהר ;) )
לבעלת קרופ - 85 1.8 או 1.2
לבעלות פ"פ אפשר גם:
70-200 2.8
135 2

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
אילו עדשות קבועות?

• הוסף לסימניות
מה בדרך כלל השימוש שלך צילומי חוץ? סטודיו? תקציב?

לכאו' מה שאת צריכה זה עדשות זום מפתח צמצם 2.8
טמרון 17-50 2.8 תיתן לך תוצאה טובה
70-200 אפשר להתפשר על F4
עדשת 50 מ"מ קבועה תיתן לך מקסימום תוצאה למחיר

אגב גם בעדשה הזו אם תשתמשי בזום ותצלמי על 135 תתקרבי פיזית לדמות ותרחיקי אותו מהרקע תקבלי בוקה מספיק

• הוסף לסימניות
לי יש עדשה של 1.8 50ממ והיא מעולה לבוקה

• הוסף לסימניות
אני מצלמצץ חוץ וסטודיו וגם בהתקרבות למצולם, מרחק מהרקע וכו וכו זה לא מספיק מטושטש..

• הוסף לסימניות
כדאי לקחת בחשבון שעדשות עם אורך מוקד נמוך יוצרות עיוות בתמונה.

• הוסף לסימניות
אגב ה85 - 1.8 עדשה מקסימה וחדה מאוד אבל מנסיון שלי ושל עוד ... על הקרופ היא מפספת את הפוקוס אחרי שעברתי לFF - אין לי איתה בעיות כמו שהיה לי על הקרופ ממליצה מאוד על ה50 - 1.8 נותנת תוצאות מקסימות והמחיר - פחות מ500 ש"ח
אגב אני מוכרת 17-50 2.8 של טמרון עם מיצב שמורה מאוד - לא השתמשתי כמעת כי אני אוהבת את הקבועות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;n4945371:
אגב ה85 - 1.8 עדשה מקסימה וחדה מאוד אבל מנסיון שלי ושל עוד ... על הקרופ היא מפספת את הפוקוס אחרי שעברתי לFF - אין לי איתה בעיות כמו שהיה לי על הקרופ ממליצה מאוד על ה50 - 1.8 נותנת תוצאות מקסימות והמחיר - פחות מ500 ש"ח
אגב אני מוכרת 17-50 2.8 של טמרון עם מיצב שמורה מאוד - לא השתמשתי כמעת כי אני אוהבת את הקבועות

בכמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה