בוקר בלי כוס קפה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית סקלר;1699542:
יפיפה!
הקו בכוונה בשקיפות כזו?
הקו במולטיפלי ואופיסיטי 80% - הורדתי בשקיפות בשביל שהשחור יהיה פחות בולט, יותר נח לי לעבוד כך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;1699634:
מצטרפת לקודמיי בנושא הצל.
הנה -עברתי עם עכבר כמה דקות וזה שדרג המון.
סה"כ בשכבת מולטיפליי חדשה עברתי עם מברשת אפורה איפה שצריך להצליל.

עניין של טעם... שאול יצחק כותב דווקא לרכך את הבהרה והצללה ויש אוהבים יותר מודגש וברור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1699338:
אני לא יודע את ההגדרות לאמיתתן,
אבל אני הייתי מגדיר את זה,
שאוברליי עובד בדיוק כמו מולטיפליי, רק הפוך.
:)
מולטיפליי משתמש בשכבה החדשה באופן שיוצא יותר כהה מהציור שמתחתיה,
ואוברליי בדיוק הפוך, להבהיר.

nultiply מכהה
overly עובד על גווני הביניים.
screen הבהרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;1699675:
הקו במולטיפלי ואופיסיטי 80% - הורדתי בשקיפות בשביל שהשחור יהיה פחות בולט, יותר נח לי לעבוד כך

בשביל שהשחור יהיה פחות בולט, עדיף פשוט להשתמש באפור כהה או להבהיר את השחור הקיים, מאשר לתת לו שקיפות,
כי לפעמים הקו עובר מעל שתי צבעים שונים וזה יוצר מראה לא אסתטי. שרואים את זה ממתחת.

• הוסף לסימניות
יפה
כרגיל עם הנגיעה ההומוריסטית שלך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ChaviArt;1700443:
יפה
כרגיל עם הנגיעה ההומוריסטית שלך

תודה חוי! עלי ותצליחי, מחכה לראות את העבודות המיוחדות שלך פה!
תחכימי אותנו מהצביעה המקסימה שלך:)

איפה תיק העבודות שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה