בוקר ורוד...

• הוסף לסימניות
כשמביטים באוצר הקטן הזה הכל נראה ורוד יותר..

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת ובד"כ לא מעיזה להגיב כאן, רק צופה ונהנית ומהעבודות המדהימות של הצלמות, ומקסימום מצלצלת בעוז. אבל התמונה הזו עצרה לי את הנשימה! כ"כ רך וקסום. סליחה על הפלישה...

• הוסף לסימניות
ממיס!

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה וקסומה
תיישרי טיפה לצד ימין זה עקום

• הוסף לסימניות
אהבתי, מושלם

• הוסף לסימניות
ורוד ומתוק!!
(מותר לי לשאול האם השטיח ורוד במקור?)

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה!

• הוסף לסימניות
ממיס לגמרי....
בקטנה מפריע לי הקימוטים על הרקע בצד שמאל
אבל זה בקטנה ממש...

• הוסף לסימניות
חלומי!!!!

• הוסף לסימניות
יעל, זה מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי טל;2487943:
אני לא צלמת ובד"כ לא מעיזה להגיב כאן, רק צופה ונהנית ומהעבודות המדהימות של הצלמות, ומקסימום מצלצלת בעוז. אבל התמונה הזו עצרה לי את הנשימה! כ"כ רך וקסום. סליחה על הפלישה...

תודה:eek:
אהבתי את ה"מצלצלת בעוז":D

נכתב ע"י tzivi;2488234:
תמונה מקסימה וקסומה
תיישרי טיפה לצד ימין זה עקום
תודה אני אנסה

נכתב ע"י הדסה ו;2488913:
ורוד ומתוק!!
(מותר לי לשאול האם השטיח ורוד במקור?)
תודה:) וכן הוא ורוד.

נכתב ע"י לאה קוביצק;2489435:
ממיס לגמרי....
בקטנה מפריע לי הקימוטים על הרקע בצד שמאל
אבל זה בקטנה ממש...
תודה לאה. . גמלי קצת מפריע.

• הוסף לסימניות
מיוחד!
בא לי גם לישון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה