בוקר טוב על הדרך!

• הוסף לסימניות
17-365.jpg
צפה בקובץ המצורף 333677

• הוסף לסימניות
מתאים לי הבוקר
מקסים!

• הוסף לסימניות
מהמם!! איך זה שהקבצים שלך תמיד ככ קלים? את שומרת עם dpi נמוך?

• הוסף לסימניות
תני לי 2 דקות להיזכר מאיפה אני מכירה אותה
בכל אופן סחטיין לה על הקורקינט :) לא זכרתי שהיה לה אחד כזה

• הוסף לסימניות
אם זו הייתה מרי פופינס נראה לי שהיא הייתה מוותרת על דרך ההתניידות המיושנת שיש לה בציור הזה... ;)

• הוסף לסימניות
אהבתי. ציור אופטימי ומלא חיות.
האם זו סבתא שמחה או מרי פופינס בשנות ה 2000?
אם זאת סבתא שמחה איפה הסמובר, ואם מרי פופינס איפה המטריה??? (לבד מצורת ההתנידות כפי שהוכיחה @לדLed )
מכאן אתה למד שזן הסבתות הכ"כ מדהימות הוא נצחי וכל אחת מאיתנו אם רק תרצה עוד תיסע בעליזות על קורקינט כשלראשה מגבעת הדורה ותיק יד לצידה בתוך תמונה של הרבנית דבורה.
לגבי הכלב... טוב אולי עד אז זה יעבור לי....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא- זה לא מרי פופינס;)

• הוסף לסימניות
לי דווקא היא הזכירה את הדודה המעצבנת מבילבי למרות שההבעה שלה בכלל לא מעצבנת....
אינלי מושג למה:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
אין ספק שהיא מוכרת... (לא מצליחה להיזכר)

מגניב לגמרי!

• הוסף לסימניות
מדהים, מלא שמחת חיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה