בוקר טוב ,עם ישראל,יש לי חברה שרוצה לקנות דירה בלי משכנתא רק הלוואות

• הוסף לסימניות
האם יש לכן,גמח''ים שאתם מכירים שנותן הלוואות גדולות,שיהיה לה יותר נוח ומרוכז,במקום לקחת מהרבה גמחים סכומים קטנים.
אנא שלחו לי באישי
תודה רבה
לאימייל הכי טוב
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גמחים שמלווים סכומים גדולים זה בד"כ רק למי שהם מכירים באופן אישי או שמפקיד כספים אצלם.
לא מאמין שקיים גמ"ח שילווה יותר מכמה אלפי שקלים למישהו שהוא לא מכיר.
ואפרופו, נזכרתי בבדיחה הידועה על אותו אברך שהתלונן שבבני ברק לא מלווים לו כי לא מכירים אותו, בירושלים, כך טען, אמרו שהם לא מלווים לי דווקא כי הם כן מכירים אותי...
יום נפלא.

• הוסף לסימניות
וגם, השאלה היא כמה כסף היא צריכה.
מכיון:
1. הלוואות מגמחי"ם, גם הגדולים, מוגבלים לסכומים של עשרות אלפי ש"ח
2. פריסת ההחזרים הינה בד"כ לעד 5 שנים. (ובד"כ לתקופות הרבה יותר קצרות). יש לה אפשרות לכסות אלפי שח בחודש להחזרים?

• הוסף לסימניות
אי אפשר לקנות דירה מהלוואות, אלא אם מישהו מהמשפחה מעמיד סכום גדול. המקסימום שאפשר להגיע אליו זה כמה עשרות אלפי שקלים למקסימום 4-5 שנים.

מי שיכול לקחת מהגמ"ח המרכזי זה עד 160 אלף ש"ח בהחזר של בערך 2000 לחודש. עדיין לא מגיע לדירה.

• הוסף לסימניות
גם לי משהו המליץ לקחת הלוואות בסדר גודל של 300,000 במקום משכנתא
מכל מיני מקומות -התחיל להסביר לנו מאיפה לגייס כל סכום אבל אני גם לא חושבת שאפשר לעמוד בהחזרים וגם למצוא הרבה גמחים קטנים -לא נראה לי כזה נחמד להתעסק עם זה
בינתיים ירדנו מזה
אבל אשמח לשמוע אם יש כאלו שכן הצליחו לקבל סכומים של יותר ממאה אלף רק מהלוואות-ואיזה

• הוסף לסימניות
כפי שכתבו כאן, ההחזרים יסתכמו באלפי שקלים לחודש.

אם יש להם להחזיר כ"כ הרבה ויש להם אפשרות להוכיח את יכולת ההחזר הזו לבנק, אז הם יכולים לקחת משכנתא לתקופה קצרה ואז גם אחוזי הרבית יהיו די נמוכים, וגם הסכומים יסתכמו הריביות בכל תקופת ההלוואה יהיו נמוכים.

• הוסף לסימניות
חשבתי שזה רעיון בלעדי שלנו;)

אני רוצה לעשות הרחבה לדירה בעלות מוערכת של 250,00 ש"ח,
מה הסיכוי לקבל הלוואות מגמ"ח ?(יש לי בערך 70 אלף מעצמי והשאר הלוואות)

• הוסף לסימניות
גמני חשבתי על נטילת הלוואות במקום משכנתא
זה הרבה פחות משתלם
כאבי ראש
החזרים גדולים מאד
וכל מקרה לגופו- אם היא רוצה לקנות דירה בדימונה שעולה 250,000 ויש לה 200,000 בהון עצמי- שווה הלוואות
אחרת- חבל על כאבי ראש
שום גמח לא מלווה מעבר ל50-000 שזה המקסימום

• הוסף לסימניות
מנסיון. חשבתי ככה . לקחתי הלוואות גמחים וכו משפחה חברים.. בקושי נשאר לי לנשום.. ורק הפסדתי משכנתא בתנאים לדיור ובסוף לקחתי משכנתא לכל מטרה והתחלתי לנשום

• הוסף לסימניות
יש גמח אחד בבני ברק שנותן 20-25 אלף דולר, אבל קודם צריך אישור של ארגון מסילה על התנהלות כלכלית נכונה ובחינת יכולת ההחזר.
אח"כ צריך להמתין בתור שנה ויותר,
אח"כ יש לרשום משכון בבנק לטובת הדירה, וצריך 5 ערבים שיבואו לחתום ערבות אצל עו"ד מסוים שאיתו עובד בעל הגמח, וגם ההחזר הוא תוך 4-5 שנים בתשלום חודשי.
(יש להשאיר ציקים ריקים אצל בעל הגמח ובכל חודש הוא רושם את הסכום לפי היציג)

• הוסף לסימניות
אגב, מה יודעים לספר על גמ"ח ברח' קינג ג'ורג' שנותן הלוואות יפות בכרטיס אשראי? יש פרטים מדוייקים?

• הוסף לסימניות
אגב, מה יודעים לספר על גמ"ח ברח' קינג ג'ורג' שנותן הלוואות יפות בכרטיס אשראי? יש פרטים מדוייקים?

כל אחד מגיע בימי שני בלבד בין 5-7 עם ויזה מגהצים לו על חשבון המסגרת עד 15000 שח ב 15 תשלומים..
עם טיפה נדנוד זה יהיה 20000 שח ב15-20 תשלומים

• הוסף לסימניות
כל אחד מגיע בימי שני בלבד בין 5-7 עם ויזה מגהצים לו על חשבון המסגרת עד 15000 שח ב 15 תשלומים..
עם טיפה נדנוד זה יהיה 20000 שח ב15-20 תשלומים
בלי טופסולוגיה בלי ערבים?
בני זוג יכולים להגיע בנפרד?
בלי עמלות וכו'?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ויש כמובן את האגודה הישראלית להלוואות ללא ריבית שנותנים לכל אדם עם משכורת 3000 בחודש עם 2 ערבים עם משכורת כזרת 20 אלף שח ללא ריבית ל 60 תשלומים.
ולאחרונה אמרו לי שלקניית דירה ראשונה הם נותנים 100 אלף שח בתשלומים מצוינים. ככה אמרו לי אפשר לברר שם ובאתר שלהם

• הוסף לסימניות
ויש כמובן את האגודה הישראלית להלוואות ללא ריבית שנותנים לכל אדם עם משכורת 3000 בחודש עם 2 ערבים עם משכורת כזרת 20 אלף שח ללא ריבית ל 60 תשלומים.
ולאחרונה אמרו לי שלקניית דירה ראשונה הם נותנים 100 אלף שח בתשלומים מצוינים. ככה אמרו לי אפשר לברר שם ובאתר שלהם
הם די מציקים על הערבים. ערבים עם תלושי משכורת וצריך להחתים אותם אצל עו"ד או בבנקים מסויימים.

• הוסף לסימניות
הם די מציקים על הערבים. ערבים עם תלושי משכורת וצריך להחתים אותם אצל עו"ד או בבנקים מסויימים.

ממש לא הצקה.
אם יש לך גיסים חברים משפחה עם משכורת של 3000 לחודש <והם לא ערבים או לווים> אתה מחתים אותם או אצל עורך דין או אצל פקיד בנק פאגי או הדואר וזהוווו

• הוסף לסימניות
ממש לא הצקה.
אם יש לך גיסים חברים משפחה עם משכורת של 3000 לחודש <והם לא ערבים או לווים> אתה מחתים אותם או אצל עורך דין או אצל פקיד בנק פאגי או הדואר וזהוווו
ואז הם גם מאבדים את הזכות לקבל הלוואה עד שאני אחזיר את השקל האחרון

זו כמובן זכותם המלאה אבל כתבתי רק ליידע את הציבור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה