התייעצות בוקר של יציאה לטיול... לחידוש הכוחות ,לא אנרגיה מה זה שוה ?

• הוסף לסימניות
זה לא סתם עוד טיול ,אלא יומים של מסלולים מסובכים ומפותלים ,:eek:וברור שלחוות את זה באופן טוב ,חייב להגיע עם המון אנרגיות ומרץ ,אבל השעה 6 בבוקר העייפות משתלטת ,ואז זה כבר לא שוה ...
איך מגיעים עם מרץ לטיול ? (רק מציין שבדרך כלל יש לי המון מצב רוח ואנרגיה חיובית תמיד)
מה שאני מבקש זה טיפים איך להגיע ערני ,לטיול .

• הוסף לסימניות
להגיע עם גישה חיובית...

• הוסף לסימניות
לישון מוקדם ממש יום קודם, לארגן כל מה שצריך בערב לפני כדי לא לצאת בלחץ, לקחת ויטמין bקומפלקס 1 או 2 תלוי במינון- מאד ממריץ!! לקחת פק"ל קפה (או אמגזית או תרמוס) נותן אפשרות להפסקת רענון. לא לקחת אוכל מכביד והרבה מתוק אלא ארוחות מאוזנות עם פירות וירקות ולאכול ארוחות קטנות.
ולפעמים שווה לעצור ל20 באמצע טיול ולנמנם ולהמשיך אחר כך במרץ

• הוסף לסימניות
כל החברים הלכו לטיול ואתנה נשארת בבית?

• הוסף לסימניות
כל החברים הלכו לטיול ואתנה נשארת בבית?
ממש לא הסקת מסקנות מהירה מידי. ..:rolleyes: אגב אני אחראי על כמה דברים בטיול,אז אין מצב שאני יפסיד ;)הטיול מחר ,כרגע אני מארגן דברים ומשתדל לפעול ע''פ העצות כאן באשכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה