בוקר של שמש של חול ומים

• הוסף לסימניות
איזה כייף לשמוע!
תודה.

האמת בתמונה האחרונה זה הילד היה גיזעי שידע לעשות את העבודה וככה לעוף כמו שצריך...

• הוסף לסימניות
בוקר...עם צלמת מדליקה :)
איזה תמונות...זה מטורף

• הוסף לסימניות
רותי הכל מהמם והאחרנה נדירה ביופיה

• הוסף לסימניות
ואווווווו
את מצלמת מדהים
עם האבא סוףףףףףף

• הוסף לסימניות
תפיסות לא רגילות.
התמונות מספרות מאוד עד כדי היפנוט:rolleyes:.
התמונה עם הילד והעפיפון ריגשה אותי. מבטאת חופש וילדות מאושרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי טובי;n4948160:
בוקר...עם צלמת מדליקה :)
איזה תמונות...זה מטורף
תודה רותי

ותודה רבה כולם!

אתם עושים לי חשק להעלות עוד מהסדרה
זה רק סט אחד מיום צילומים עמוס במיוחד.

• הוסף לסימניות
כולם כבר אמרו... ואני אומרת גם..
הכל מדיהם! אבל אחרונה שוה אשכול נפרד!..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;n4949052:
תודה רותי

ותודה רבה כולם!

אתם עושים לי חשק להעלות עוד מהסדרה
זה רק סט אחד מיום צילומים עמוס במיוחד.

יללללה
תעלי עוד!!

• הוסף לסימניות
שלמות של תמונות
כיף שחרור ויופי
בתמונה השלישית זה בולט במיוחד, השמים נראים כאילו שקיעה בגלל השמש, אבל התאורה קדמית של זריחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה