כללי בוק באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לסנכרן את כל הקבצים של הבוק, אבל שדף אב אחד לא יסתנכרן?
כלומר, יש לי עיצוב קבוע לדפים, אבל בכל פרק יש שינוי קטן, האם אפשר שכשאני מסנכרנת את הפרקים הוא ישנה לי את כל המאסטרים חוץ ממסטר אחד?
תודה.

• הוסף לסימניות
יו,
טוב ללמוד משהו,
יש אפשרות לסנכרן קבצי בוק באינדיזיין?
כלומר לשנות מאסטר אחד ושזה ישתנה בכל שאר קבצים הקשורים לבוק?
איך עושים את זה?
(באת ללמוד ונמצאת מלמדת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;762496:
יו,
טוב ללמוד משהו,
יש אפשרות לסנכרן קבצי בוק באינדיזיין?
כלומר לשנות מאסטר אחד ושזה ישתנה בכל שאר קבצים הקשורים לבוק?
איך עושים את זה?
(באת ללמוד ונמצאת מלמדת...)

בתפריט של חלון הבוק (למעלה בימין) יש אפשרות : Synchronise options > כשפותחים אותו נפתח חלון אפשרויות הסנכרון, את בוחרת מה את רוצה לסנכרן: מאסטרים/ סגנונות וכד', ולוחצת על חלון הסנכרון, כמובן שקודם צריך לבחור את כל הקבצים שבבוק ולסמן את הקובץ שלפיו הכל יסתנכרן, על ידי לחיצה בריבוע שלשמאלו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המידע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIRALE;762439:
יש אפשרות לסנכרן את כל הקבצים של הבוק, אבל שדף אב אחד לא יסתנכרן?
כלומר, יש לי עיצוב קבוע לדפים, אבל בכל פרק יש שינוי קטן, האם אפשר שכשאני מסנכרנת את הפרקים הוא ישנה לי את כל המאסטרים חוץ ממסטר אחד?
תודה.

אולי משהו יודע אם קיימת אופציה כזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה