צבעי החורף...
ח חני אבוביץ משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 8/11/16 הוסף לסימניות #1 צבעי החורף... צפה בקובץ המצורף 321668
ד דינה גלובינ משתמש צעיר צילום מקצועי 8/11/16 הוסף לסימניות #4 תמונות מתוקות! עשית פרסומת לטיפ טופ .....
יעל אייזיקוביץ ניו בורן -צילום והכשרת צלמות מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 8/11/16 הוסף לסימניות #5 תאורה מקסימה וצבעים חמים ויפים
ה הדסה ו צלמת מוצרים מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 8/11/16 הוסף לסימניות #6 צבעים משגעים!! ותאורה מהממת!!!!!
ר רחלי 1234 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 8/11/16 הוסף לסימניות #7 איזה יופי של תמונות. תאורה יפייפיה.
♦ ♦ברכי קעניג♦ משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 8/11/16 הוסף לסימניות #8 איזה יופי! צבעים ותאורה אלופים!!!
T tzivi משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים 8/11/16 הוסף לסימניות #9 תמונות מהממות תאורה מעולה צבעים יפים התמונה האחרונה זקוקה דחוף לקרופ תנסי לקרופ ממש צמוד לראש
ל לאה קוביצק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי • 9/11/16 הוסף לסימניות #10 תמונות יפות תאורה מאלפת
ח חני אבוביץ משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 9/11/16 הוסף לסימניות #11 נכתב ע"י tzivi;2294788: תמונות מהממות תאורה מעולה צבעים יפים התמונה האחרונה זקוקה דחוף לקרופ תנסי לקרופ ממש צמוד לראש לחצ/י כדי להרחיב... דחוף?! למה?!
נכתב ע"י tzivi;2294788: תמונות מהממות תאורה מעולה צבעים יפים התמונה האחרונה זקוקה דחוף לקרופ תנסי לקרופ ממש צמוד לראש לחצ/י כדי להרחיב... דחוף?! למה?!
ש שרה טירהויז מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 9/11/16 הוסף לסימניות #12 חני את ממש טובה! העמדות מקסימות, שילוב הצבעים מקסים
ד דבושינקה משתמש מקצוען צילום מקצועי 9/11/16 הוסף לסימניות #13 פוזה מתוקה, וצבעים יפים רק אני רואה שרוף? תאורה חזקה מידי או שהמסך שלי לא טוב?
ז זיסי פ. משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 9/11/16 הוסף לסימניות #14 מהמם! שילוב הצבעים משגע
רותי המניק צלמת סופר מקצוענית (; מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 9/11/16 הוסף לסימניות #15 צבעים מושלמים!! העמדות נהדרות. והתאורה על הרקע והאחורית מיוחדת. הקדמית את יכולה טיפונת להחליש (אם יש רואו מעולה. ממש לא הייתי אומרת שהתמונה שרופה..)
צבעים מושלמים!! העמדות נהדרות. והתאורה על הרקע והאחורית מיוחדת. הקדמית את יכולה טיפונת להחליש (אם יש רואו מעולה. ממש לא הייתי אומרת שהתמונה שרופה..)
רותי ינאי. צילום מקצועי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 9/11/16 הוסף לסימניות #16 העמדות יפות! צבעים ופוזות. הקדמית גרמה להם להבהקים והאחורית לטעמי קצת מדי גבוהה אבל חוץ מזה מושלם!
מירי זיידנר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 9/11/16 הוסף לסימניות #17 חני תמונות מדהימות! והשניה מיוחדת!
מ מרים ישראלי משתמש מקצוען עריכה והפקת סרטים 9/11/16 הוסף לסימניות #19 איפה קונים את הסריגים האלו הם מדהימים... טיפ טופ? איפה זה?
ר רחל שטרן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 9/11/16 הוסף לסימניות #20 ממש מרגישים חמימות, תמונות מאלפות..
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת