בורדר לחדר ילדים

• הוסף לסימניות
משהו עדין, לא דיסני ולא חיות. סוג פרחוני או טקסטורה.
הרשת אמנם מוצפת, אך רובם לא לרוח חינוך ילדינו.
משהו קנה? התנסה? הדביק? רחיץ? שורד עם ילדים? מחירים?
תזרקו כמה שיותר אשמח ללמוד מבעלי נסיון.............
אפשר גם תמונות.....למחמירות ;)

• הוסף לסימניות
אני 'עשיתי' בורדר לבד בעזרת שבלונה וגוונים תואמים לחדר יצא מדהים!
ויש לזה שתי מעלות על פני בורדר קנוי:
גם נותן לך אפשרות ליצירתיות וגיוון 'לצאת מהשורה'....
וכן אחרי תקופה כשבא לי פתאום לחדש את החדר אני רק מעבירה צבע והחדר כמו חדש בלי לקלף טפטים, להחליק את הקיר וכו.
אם אמצא תמונות של החדר ההוא אעלה יותר מאוחר

• הוסף לסימניות
סוג של כשרון וזמן........
הלוואי עלי!
אני צריכה שיטת "זבנג וגמרנו" להדביק וזהו. וד"א המדבקות מוסרות מהקיר בקלות ללא שום סימן ונזק.
כ"א מענין לראות אולי באמת זה משהו מגוון מאד.
תודות

• הוסף לסימניות
המדבקות אכן יורדות מהקיר בלי בעיה אך למיטב ידיעתי בורדר הוא סליל של טפט שיש להדביקו כמו כל טפט קיר אחר וממילא גם לקלפו בהתאם אלא אם כן הוא התקלף לבד....

• הוסף לסימניות
אוהו..... לא חשבתי על זה. או יותר נכון לא ידעתי. כי מדבקות כי היו לי והיה מעולה. טוב שידעת אותי כעת אוכל לדעת בקניה לחפש סוג קליל יותר ומזיק פחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה