בורחת מהתמונה

• הוסף לסימניות
העיניים משכו אותי לקחת את התמונה הזו, למרות שהיא לא הכי...

קבצים מצורפים

• DSC_0459-3_640x428.png
    KB 266.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תמונה יפה.
יש מה לשפר בקרופ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1444560:
תמונה יפה.
יש מה לשפר בקרופ.

זה מה שכתבתי שהיא ברחה מהתמונה, שוב, יש לי תמונות טובות בהרבה, אבל העיניים, העיניים סחבו אותי לבחור דווקא בה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1444478:
חמודה
תמונה כמעט מעולה
מה קורה שם בשיער בצד?

צריבה חזקה מידי, היא ברחה לי מהרקע, מהתאורה מהכל...

• הוסף לסימניות
ויצא יפה גם ככה.

• הוסף לסימניות
איזה עיניים מצוירות יש לה, וגם התלתלון למעלה מצטרף לציור

• הוסף לסימניות
עיבוד מוגזם לחלוטין...

עיניים יפות.

• הוסף לסימניות
כולם ראו עיניים אני ראיתי אף[מלוכלך]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1444737:
כולם ראו עיניים אני ראיתי אף[מלוכלך]

חיכיתי לזה, זו בעיה בעיבוד, אחרי שהגדלתי, שמתי לב שנראה כאילו האף מלוכלך:(
אבל מה שקרה זה שקצת ריטשתי את הפנים בגלל החידוד, שלא יהיה חזק מידי, וכשעשיתי עם המסכה השחורה גיליתי גם חלק מהעור...
ולכן זה קונטרסטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה