בורקס לפני - אחרי

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מקמח מלא וללא שומן טראנס ;)
בלי שומשום מכיון שלא תכננתי מראש לצלם את זה. זה היה ספונטאני.

קבצים מצורפים

• מוקטן חתום 28.jpg
    KB 198.1 · צפיות: 22
  • מוקטן חתום 29.jpg
    KB 443.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
התמונות שלך עושות לי כל פעם מצפון על השניצל תירס שרץ פה....!
אשרייך...!!
לפי הכותרת חשבתי שתהיה כאן תמונה של בורקס לפני האכילה - ואחרי האכילה...אבל במחשבה שניה איך אפשר לצלם בורקס אחרי שאכלו אותו?!

קיצור,
מאד יפה...!!
אהבתי את 2 התמונות.

• הוסף לסימניות
יפה, מעניין מה זה,
תשתפי מתכון?

בגדול הייתי מעדיפה את הפוקוס על החלק הקדמי.

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה מקסימה.
אשת חיל את, אין מה לדבר:)

• הוסף לסימניות
תמונות יפות, אשמח למתכון! הבצק נראה מעולה ופריך.

• הוסף לסימניות
באמת מתכון טעים ומדהים שאני מאד אוהבת.
אמנם הוא שומני מאד אך הוא עדיף פי כמה מבצק העלים המושחת כי אין בו שמץ של מרגרינה.
הוא מאד מאד קל להכנה:
2 כוסות קמח - (אפשר כמובן קמח מלא בתוספת טיפונת מים)
1 כף חומץ
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים רותחים
1/4 כפית מלח
לשים, מרדדים דק דק וממלאים בכל מה שאוהבים - גבינות, תפו"א וכו' (אני הכנתי מחמישים אחוז תפו"א וחמישים גזר בתוספת בצל מטוגן)
בתאבון :)

• הוסף לסימניות
הראשונה מקסימה.
השניה פשוטה, כלומר דווקא את הקומפוזיציה והרעיון - מאוד אהבתי, אבל הביצוע הוא פחות בעיני.
הבורקס לא סגורים ישר, ואם לא היה את הקצוות השחומים, לא הייתי יודעת שזה אפוי כבר...
הצלחות, ו.... בתאבון :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1046349:
אשת חיל את, אין מה לדבר:)
הלוואי.. נס שאני מתעסקת בצילום מזון, אחרת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1046361:
הלוואי.. נס שאני מתעסקת בצילום מזון, אחרת...
בכל זאת, אני לא אתנגד אם אחרי כל 'צילום מזון' שיש לך,
תשלחי לי מנה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1046357:
הראשונה מקסימה.
השניה פשוטה, כלומר דווקא את הקומפוזיציה והרעיון - מאוד אהבתי, אבל הביצוע הוא פחות בעיני.
הבורקס לא סגורים ישר, ואם לא היה את הקצוות השחומים, לא הייתי יודעת שזה אפוי כבר...
הצלחות, ו.... בתאבון :)

בבצקים מקמח מלא, יש חיסרון, שקשה לך לדעת אם זה אפוי, כי כשזה משחים בבצק מקמח לבן רואים, אבל בקמח מלא-נשאר באותו צבע.
כמו כושי שמשתזף...

• הוסף לסימניות
נראה שאוכלים אצלך כל יום ארוחות גורמה
זה הסטנדרט?;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1046611:
נראה שאוכלים אצלך כל יום ארוחות גורמה
זה הסטנדרט?;)
תודה, כיף לשמוע שכך זה נראה.
דווקא המתכון הזה של הבורקס ממש עממי ופשוט.

• הוסף לסימניות
אהבתי את 2 התמונות
ובעיקר את המתכון:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1046356:
באמת מתכון טעים ומדהים שאני מאד אוהבת.
אמנם הוא שומני מאד אך הוא עדיף פי כמה מבצק העלים המושחת כי אין בו שמץ של מרגרינה.
הוא מאד מאד קל להכנה:
2 כוסות קמח - (אפשר כמובן קמח מלא בתוספת טיפונת מים)
1 כף חומץ
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים רותחים
1/4 כפית מלח
לשים, מרדדים דק דק וממלאים בכל מה שאוהבים - גבינות, תפו"א וכו' (אני הכנתי מחמישים אחוז תפו"א וחמישים גזר בתוספת בצל מטוגן)
בתאבון :)
אוי, אני מתנצלת שכחתי.
האפיה היא על חום של 200 מעלות בערך כ20 דקות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה