מידע שימושי בושם בריח מרכך כביסה, יש חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות בושם בלי ריח של בושם חזק. יותר סוג של מרכך כביסה..:rolleyes:;)
יש כזה?
אשמח לשמוע (לנשים)

• הוסף לסימניות
יש תרסיס למייבש כביסה של בדין ומקסימה שיש כאלה שמשתמשים בו בתור "בושם לבגדים" יש גם תרסיס כזה דומה שמוכרים במכבסות

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בספריי מרכך למייבש של בדין ושל סנו מקסימה להמון שימושים, מוצרים מדהימים!
וכן יש לללין מי גוף שזה בעצם בושם בריח עדין ומדהים ונראה לי שלזה את מתכוונת.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם :)
בכ"א אם מישהו מכם נפגש עם בושם אמיתי (עם אריזה יוקרתית ושות':)) בריח עדין בסגנון של מרכך כביסה יותר מאשמח לשמוע..

• הוסף לסימניות
יש לחברת CLEAN
בשמים בניחוח כביסה רעננה, כותנה וכד'.
מדובר בסידרת ניחוחות נקיים, נראה לי שתמצאי צה שאת מחפשת.
להשיג באפריל.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם :)
בכ"א אם מישהו מכם נפגש עם בושם אמיתי (עם אריזה יוקרתית ושות':)) בריח עדין בסגנון של מרכך כביסה יותר מאשמח לשמוע..
אני גם מחפשת אז אם מצאת אשמח להמלצה או ממישי שיודעת כאן..
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה