- הוסף לסימניות
איזה מהם? ראיתי שיש להם הרבה סוגיםיש לי ג'ניפר לופז שאני הכי אוהבת אותו מכל מה שיש לי!!
איזה מהם? ראיתי שיש להם הרבה סוגיםיש לי ג'ניפר לופז שאני הכי אוהבת אותו מכל מה שיש לי!!
ממליצה בחום!לא קראתי את כול האשכול מקווה שלא כתבו פה את זה כבר
ממש ממליצה על הבושם PRADA PARADOXE הוורוד בהיר.
קניתי אותו כבר פעמיים עולה קצת יקר אבל שווה כול שקלצפה בקובץ המצורף 1755439
תשלחי תמונה של מה שאת מחפשת כי לי יש אידול שהשתמשתי בו אולי 6 פעמים ואין לי בעיה למכור לך את זה ב40% מהמחיר שלוהיי,
מישהי יודעת על מקום שמוכר את איידול הישן?
(חיפשתי המוון ולא מצאתי..)
מחפשת באזור ירושלים
תודה.
צריכה את זה למתנה,תשלחי תמונה של מה שאת מחפשת כי לי יש אידול שהשתמשתי בו אולי 6 פעמים ואין לי בעיה למכור לך את זה ב40% מהמחיר שלו
ממש לא מוצלחים!ירושלמים?
יש אחד שעומד בגאולה שמוכר בזול הרבה חקויים מוצלחים ביותר
תודה,ירושלמים?
יש אחד שעומד בגאולה שמוכר בזול הרבה חקויים מוצלחים ביותר
כמה הוא עולה?לא קראתי את כול האשכול מקווה שלא כתבו פה את זה כבר
ממש ממליצה על הבושם PRADA PARADOXE הוורוד בהיר.
קניתי אותו כבר פעמיים עולה קצת יקר אבל שווה כול שקלצפה בקובץ המצורף 1755439
המחיר עלה מאדדכמה הוא עולה?
אז לא כ"כ פער מקיאספיהמחיר עלה מאדד
בדיוטפרי בארץ 142 $
אתמול הייתי בדיוטיפרי בניו יורק (JFK) היה על זה מבצע ב122 $
לי יש 212 הוורד מרוצה מאוד!!!!אני מחפשת לקנות בושם טוב לאישה
אני מתחברת לסגנון מתקתק [לא מדיי מתוק]
אני מאד אוהבת את לנקום איידול
לא אכפת לי משהו דומה לזה
אשמח מאד לשמות!
תודה
שמעתי על בושם שנקרא- נינה ריצ'י-איך הוא?
כמה זמן נשאר הריח?לי יש 212 הוורד מרוצה מאוד!!!!
לא מידי חזק אבל מריח
וגם לא עלה יקר
באמת לא נשאר שעות..כמה זמן נשאר הריח?
ומה אומרות על 212 הזהב?
מבחינת עמידות..
יש סיכוי שתעלה את המדריך?עברתי עכשיו על מדריך הבשמים הנחשב ביותר של לוקה טורין, ומה שממש תפס אותי שם זה שכמעט כל הבשמים שראיתי עליהם המלצות פה בפרוג קיבלו שם ציון של כוכב אחד מתוך 5 (למשל כמה דגמים מהפופולריים של 212 ופאקו רבאן), כלומר להגדרתו כל אלו הם 'סירחון'.
אגב הבשמים המעטים שקיבלו שם 5 כוכבים לא כולם יקרים כל כך, למשל אנג'ל או שלימאר ניתן להשיג בפחות מ400 ש"ח.
כמו שכתבתי עבדתי בתעשיית הבישום בעבר וגם אני מצטרף לתחושה על הרבה מהבשמים הנפוצים בציבור החרדי והערבי שהם פשוט סירחון... וחלקם לא זולים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, להתקדם --> ו-לא מאוחר3 //