דרוש מידע בושם לגברים

• הוסף לסימניות
בלתק
הכחול של קנזו.
מיוחד, עדין, מחזיק מעמד ולא נדוש
(לא זול אבל שווה מאד)

ד"א כללית ממליצה לקנות במשביר. יש מבצעים טובים ושירות לקוחות מעולה
(החליפו לי בושם באמצע כי נשבר לו השפריצר שנה וחצי אחרי הקניה, היה חצי ריק וקבלתי חדש)
וגם חנויות נעימות לקניה
וגם שומרת שבת

• הוסף לסימניות
של ללין מצויין

• הוסף לסימניות
עברתי עכשיו על מדריך הבשמים הנחשב ביותר של לוקה טורין, ומה שממש תפס אותי שם זה שכמעט כל הבשמים שראיתי עליהם המלצות פה בפרוג קיבלו שם ציון של כוכב אחד מתוך 5 (למשל כמה דגמים מהפופולריים של 212 ופאקו רבאן), כלומר להגדרתו כל אלו הם 'סירחון'.
אגב הבשמים המעטים שקיבלו שם 5 כוכבים לא כולם יקרים כל כך, למשל אנג'ל או שלימאר ניתן להשיג בפחות מ400 ש"ח.
כמו שכתבתי עבדתי בתעשיית הבישום בעבר וגם אני מצטרף לתחושה על הרבה מהבשמים הנפוצים בציבור החרדי והערבי שהם פשוט סירחון... וחלקם לא זולים.
(כן אני יודע כתבתי את אותה הודעה באשכול נוסף, למען ידעו דורותיכם חח)

• הוסף לסימניות
אגב סתם מעניין אם אארגן קורס הכרה לעולמות הבישום האם אנשים ירצו להצטרף? ואם כן גברים / נשים? כמובן בהפרדה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו אולי יכול לכתוב על חנויות מוצלחות באיזור בני ברק או ירושלים לבשמים מוצלחים וזולים?

• הוסף לסימניות
אני צריך חנות שאפשר להריח (או דוגמיות בתשלום)
חלק גדול מהמחיר של הבושם הוא לא המוצר אלא השירות שמסביב הטסטרים והמשכורות למוכרנים, המידוף הפתוח והנגיש וכו' כל זה עולה הרבה כסף. תוכל ללכת לסופר פארם או לאפריל אבל תשלם בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה