עזרה בזיפי לא מבטיחים ביטול הזמנה.עשר דקות אחרי שקניתי

• הוסף לסימניות
לאחר עשר דקות שביצעתי הזמנה בזיפי שמתי לב גי הזמנתי בטעות משו אחר.הגשתי בקשה לביטול אך הם אומרים כי זה תלוי במוכר אם הוא יסכים.
אשמח לעזרה ממי שיודע משהו
@בעריש אולי אתה יודע?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ידוע לי שבעריש הוא מנהל זיפי.

אבל לפעם הבאה תקנו ישירות באלי אקספרס, בלי עמלת תיווך, ושירות יותר טוב.
כמו שהגיבו מעליי כווני האם הוא מבין בזה..
אם הייתי חושבת שהוא מנהל הייתי פונה אליו ישירות..

• הוסף לסימניות
לאחר עשר דקות שביצעתי הזמנה בזיפי שמתי לב גי הזמנתי בטעות משו אחר.הגשתי בקשה לביטול אך הם אומרים כי זה תלוי במוכר אם הוא יסכים.
אשמח לעזרה ממי שיודע משהו
@בעריש אולי אתה יודע?
אין הרבה מה לעשות, אבל רוב הסיכויים שהמוכר יבטל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכל מקרה, ברגע שמזמינים זה מזמין מאליאקספרס, זה אוטומטי, ולכן כמו שבאליאקספרס לבטל, צריך לתאם עם המוכר גם בזיפי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, ברגע שמזמינים זה מזמין מאליאקספרס, זה אוטומטי, ולכן כמו שבאליאקספרס לבטל, צריך לתאם עם המוכר גם בזיפי.
בהצלחה!
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אז באמת בעריש מתמצא
אני קונה המון ורק דרך זיפי, יצא לי הרבה להכיר את הנהלים שם, את השירות וכל השאר.
מה שברור שמי שמסתדר טוב עם אליאקספרס, אז עדיף לו מבחינת המחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה