ראוטר בזק בנטפרי באמת משתלם?

• הוסף לסימניות
עד עכשיו היה לי סטיק של הוואי
עם סים של פרטנר דרך יוסי תקשורת
ובתקופה האחרונה נהיה לי קליטה מזעזעת ממש
לפתוח את המייל לוקח כמה דקות טובות
שלא לדבר על לעבוד מהבית
שוקלת לעבור לראוטר של בזק
השאלה היא כמה הוא יותר טוב
ודרך מי מתקינים?
ואם יש לנו בבית קו בזק של טלפון ביתי זה משנה
תודה מראש לכל העונים...

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות עם תשתית של בזק, אבל שהספק יהיה חברה אחרת, משתנה באזה איזור אתם גרים בארץ, אני הייתי עם תשתית של בזק וגם ספק של בזק וגם היה נורא, אפשר לנסות ספקים אחרים כדוגמת אר אל, ועוד... עיין באתר של נטפרי

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות עם תשתית של בזק, אבל שהספק יהיה חברה אחרת, משתנה באזה איזור אתם גרים בארץ, אני הייתי עם תשתית של בזק וגם ספק של בזק וגם היה נורא, אפשר לנסות ספקים אחרים כדוגמת אר אל, ועוד... עיין באתר של נטפרי
ממש תודה על התשובה!
ידוע לכם איזה ספק הכי מהיר בבני ברק?

• הוסף לסימניות
דווקא לי היה בזק תשתית+ספק עם נטפרי, היה מצוין.
באמצע גם עברתי לסיבים. ומאז-לא היה לי אפילו תקלה אחת!
הייתרון הגדול בבזק-יש להם תמיכה 24/7.
וגם-אם יש תקלה-יש מקום אחד שמטפל בזה.
(לפני זה הייתי בכמה ספקים עם תשתית בזק, וכל פעם שהיה תקלה-הספק אמר שזה תקלה בתשתית,
ובזק אמרו תקלה בספק...)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
דווקא לי היה בזק תשתית+ספק עם נטפרי, היה מצוין.
באמצע גם עברתי לסיבים. ומאז-לא היה לי אפילו תקלה אחת!
הייתרון הגדול בבזק-יש להם תמיכה 24/7.
וגם-אם יש תקלה-יש מקום אחד שמטפל בזה.
(לפני זה הייתי בכמה ספקים עם תשתית בזק, וכל פעם שהיה תקלה-הספק אמר שזה תקלה בתשתית,
ובזק אמרו תקלה בספק...)
בהצלחה.
מה דורשת ההתקנה של הסיבים?
יש לכם אולי טלפון או קישור

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה