בחוף ובקיץ...

• הוסף לסימניות
את אחיינים שלי צילמתי בחורף ועכשו בקיץ. יש אופי כל כך שונה לצילומי בחורף ובקיץ. למה אתם מתחברים לחורף או לקיץ?
מוזמנים לבקר בפוסט בבלוג לראות עוד תמונות של הסט צילומים http://bit.ly/2gnDTAT (כולל תמונות משפחיות עם הורים)

קבצים מצורפים

• rooroo1.jpg
    rooroo1.jpg
    KB 162.5 · צפיות: 86
  • rooroo3.jpg
    rooroo3.jpg
    KB 221.6 · צפיות: 79
  • rooroo4.jpg
    rooroo4.jpg
    KB 260.5 · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
השלישית אוהבת אוהבת!
האניות עיתון האלה והגופיות - משגע!

• הוסף לסימניות
אהבתי את התאורה של החורף -
יש לה אפקט מיוחד!!

• הוסף לסימניות
אוהבת מאד את הראשון
התאורה מהממת!!

• הוסף לסימניות
חורף קיץ הכל מושלם אצלך...
אהבתי ת'עיבוד שלהחורף...

• הוסף לסימניות
יש משהו מיוחד בחורף ויש משהו מיוחד בקיץ.
כשזה הצילום שלך זה יותר ממושלם.

• הוסף לסימניות
מדהים לראות כל פעם מחדש את הרעיונות שלא נגמרים אצלך....
הסתכלתי בבלוג ואת פשוט לא נורמלית!!!!!!!!!! בלשון המעטה.....

אי אפשר שלא לראות כל תמונה ותמונה כמה וכמה פעמים!!!!
מושלם.

• הוסף לסימניות
הכל כ"כ מקסים!!
איפה מצאת ביצה כ"כ יפה?

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד, את לא צריכה לחתום בשביל שאני אדע שהם שלך...
אני נהנית לראות שאת מעדכנת ומתחזקת כל הזמן את האתר שלך... תמיד מעניין שם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkyp;2325013:
תמונות יפות מאוד, את לא צריכה לחתום בשביל שאני אדע שהם שלך...
אני נהנית לראות שאת מעדכנת ומתחזקת כל הזמן את האתר שלך... תמיד מעניין שם!

עכשו שמה לב שבאמת שחכתי לשים לוגו. ;)
יש תקופות שאני מעלה פוסט כל שבוע ולצערי יש זמנים שאני ממש מזניחה את הבלוג ובמשך תקופה ארוכה לא מעלה כלום. זה דורש הרבה אנרגיה להכין את התמונות ואת הטקסט.

• הוסף לסימניות
אהבתי את העיבוד והצבעים של החורף!!! מאוווד!!
בגדול - אוהבת בשניהם :)
(אבל לא אוהבת שקר לי ;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה