דרוש מידע בחורות סמינר!! מה אתן לומדות?

מצב
הנושא נעול.
בכל העולם הייטק הוא מקצוע גברי
עם הפליות מתקנות לנשים.
תבררו בCHAT GPT על כמה צריך לעבוד על שילוב נשים בהייטק.

כי זה פחות בטבע של נשים מקצוע מאוד ריאלי
אחרי הAI דורש גם יזמות.
היא אפשר כבר להיות שכיר עם ראש קטן.

רק בבני ברק וקריית ספר הייטק זה מקצוע נשי.
לא לגמרי מדויק..
ז״א ברור שיש יותר גברים.
אבל בשנים האחרונות הרבה מאד נשים הולכות להייטק.
אני עובדת בחברת הייטק גדולה - ויש בהחלט גם הרבה נשים (יש יותר גברים מנשים - אבל יש בהחלט גם הרבה נשים)

אם כבר העליתן את הנושא
צריכה עזרה בדחיפות👏
שנה הבאה אני עולה לה סמינר רק שיש שתי בעיות-
1. אין לי מושג על איזה סמינר ללכת(רוצה בצפון...)
2. מקצועעעעעעעע- אני ממש לא יודעתתתתת
באלי מצד אחד במות הפקות...
מצד שני נוער בסיכון...
מצד שלישי אולי גננות..אם יש פה משהיא שיכולה לומר לי על כל אחד
מהמקצועות הנל מה זה כולל- לדוג מה לומדים בבימוי והפקה...
זה ממש ממש יעזור לי
אין יותר מידי אופציות בצפון ...... אגיד על אילו שאני מכירה אישית
סמינר חיפה - פתוח בסגנון
רכסים רמה רוחנית גבוהה מקום חמוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה