בחורים גולשים בבניין

• הוסף לסימניות
תופעה שרואים מידי פעם, בחורים גולשים עם מכשירים שונים בחדרי מדרגות של בניני מגורים. זה הפרעה רוחנית וגשמית ! מה ניתן לעשות בעניין ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמי אלי;n4942091:
מישהו יכול לשלוח לי את זה באופן הפתוח בנט פרי
או ג'מבו מייל או מגיקוד
https://docs.google.com/file/d/0B12Ig-wzVR64ejkxUXFIelZCWGM/edit
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה מראש

איך זה קשור להודעה למעלה?
ואגב זה שוקל המון לא משהו שעובר במייל

לגבי שאלתך הראשונה לשים סיסמה לראוטרים בבניין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n4942121:
איך זה קשור להודעה למעלה?
לגבי שאלתך הראשונה לשים סיסמה לראוטרים בבניין

מצטרף לכל מילה.

בזמנים שלי היו גם משתמשים בגריז על הגדרות וגיל או שמנת מהחלונות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זכותך, אך גם זכותם.
אגב, אני מוכן להתערב שלא מדובר באינטרנט כשר, הגיל והשמנת כן..

• הוסף לסימניות
כאפייה דתית
לא צריך להציק להם צריך למנוע מהם

• הוסף לסימניות
לא ראוטר שלי ואיך אני אמור לדעת מה הצדיק "שמזכה את הרבים" לגשת אליו?

• הוסף לסימניות
לשים שלט בבניין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n4942406:
לשים שלט בבניין...

איך שאני משערת בחורים שמתיישבים ומשתמשים בWIFI של משהו אחר,לא ממש יטריד אותם מכתב שכתוב בחדר מדרגות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;n4942421:
איך שאני משערת בחורים שמתיישבים ומשתמשים בWIFI של משהו אחר,לא ממש יטריד אותם מכתב שכתוב בחדר מדרגות.

לשים שלט בבניין לשכנים שעקב ...
יש לבצע חסימות לראוטרים עם סיסמה
אם יש עסקים בסמוך לדבר גם איתם

• הוסף לסימניות
הבחורים בעצמם הם המודעה הגדולה ביותר שאפשר לתלות כולם יודעים שבחורים באים למקומות עם רשתות פתוחות... אין איזה דרך לשבש הקליטה או איזה משהו קצת יותר תועלתי ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosi44;n4942571:
הבחורים בעצמם הם המודעה הגדולה ביותר שאפשר לתלות כולם יודעים שבחורים באים למקומות עם רשתות פתוחות... אין איזה דרך לשבש הקליטה או איזה משהו קצת יותר תועלתי ?

תמיד צריך להסב את תשומת ליבם של השכנים....
ולבחורים היקרים שימו לב המקום מצולם ותמונותיכם יופצו בסביבה ראו הוזהרתם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosi44;n4942067:
תופעה שרואים מידי פעם, בחורים גולשים עם מכשירים שונים בחדרי מדרגות של בניני מגורים. זה הפרעה רוחנית וגשמית ! מה ניתן לעשות בעניין ?

בטור תוספת לנכתב לעיל-
במדה והאזהרות לא יעזרו לשכנים - והם ימשיכו ל'זכות את הרבים' - תוכל אתה להכנס לראוטר שלהם ולהלביש עליו איזה סיסמא שבא לך - - - - ואז השכנים הצדיקים יתנו את ליבם לאפס את הסיסמא ולקבוע במהירות סיסמא אחרת!!!!!

מצורף קובץ עזר לכל מיני סוגי ראוטרים- ישנם ראוטרים שהשתנו מעט - אבל העיקרון אותו דבר....

קבצים מצורפים

• לקבוע סיסמא בראוטר.pdf
    1.3 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מצוין צריך לנסות. אגב מישהו הפנה אותי למס' זה 052-7188192 תא קולי

• הוסף לסימניות
אם יש לכם קצת ידע ברשתות וזמן פנוי

ואתם באמת רוצים ללמד אותם לקח

תרימו ACCESS POINT זדוני עם KALI

יש לזה תוכנה מיוחדת שם נקראת GHOST PHISER - יש סירטונים קלים מאוד לזה ב YT

חברו את זה לאנטנה חיצונית טובה ושימו קרוב למקום הנל, אחרי שכל הזבובים זיהו את הדבש\

תוכלו להפעיל שם SSLSTRIPPER שיתן לכם אפשרות לקרוא את כל הסיסמאות של FACEBOOK וה GMAIL שלהם

תוכלו לשלוח להם מכתבים מאיימים וכדו כיד הדמיון הפרוע הטוב עליהם , ברגע שהם מחוברים לנקודה החמה הזדונית שלכם השמיים הם הגבול.

• הוסף לסימניות
נשמע מתיחה. תוכל להסביר את מה שכתבת בצורה מופשטת ולא בקודים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביזון;n4947092:
נשמע מתיחה. תוכל להסביר את מה שכתבת בצורה מופשטת ולא בקודים?

איזה מתיחה ?

בתור סטודנטים היינו עושים את זה ברכבת קבוע ...

אני אסביר , לוקחים מחשב נייד / נייח לא משנה .
רק צריך שיהיה לו כרטיס אלחוטי מתאים (בדכ רוב החיצוניים עם ציפ של ATHEROS מתאימים) - יש רשימות מדוייקות באתרים הרלוונטיים
מריצים עליו LINUX KALI (זה הפצה של לינוקס עם כל מיני כלים מוכנים לפריצת רשתות) - אפשר גם UBUNTU וכדו אבל זה יותר עבודה

שם מריצים תוכנה שיוצרת במחשב עצמו נקודה חמה (כמו שיש מובנה בWIN10 למשל) עי הכרטיס החיצוני (רצוי שזה יהיה כרטיס נפרד) - למשל ה GHOST PHISER הנל (יש עוד כמה שם ב KALI אבל זה הכי קל)

שמים את זה במקום שתהיה קליטה טובה לקורבנות , ועושים בלי סיסמה או עם סיסמה קלה מאוד - שירגישו גיבורים ... (אפשר גם וגם)
ברגע שמתחברים , בעצם יש לך שליטה מלאה על כל מה שעובר ברשת

עכשיו יש 2 גישות כדי לנסות ללכוד את הסיסמאות של התארים שנכנסים

1. דפי נחיתה דמה , מה שנקרא PHISING שישכנע אותם לשים את הסיסמאות שלהם שם , הכי קל אבל לא תמיד נופלים בזה
2. להריץ עוד תוכנה שנקראת SSL STRIPPER שמכריחה את התקשורת להיות לא מוצפנת אלא PLAINTEXT ואז אפשר לקרוא את הסיסמאות בקלות

כל סטודנט שנה שניה למדעי המחשב או מי שלמד שנה אבטחת מידע ידע לעשות זה
יש המון סרטונים ב YT שמראים את זה שלב אחרי שלב ממש

• הוסף לסימניות
יש דרך יותר פשוטה לאנשים לא מקצועיים שעובדת. רק שבד"כ זה דורש לעשות את הפעולה יותר מפעם אחת.
פשוט מתחברים עם מחשב לרשת הפתוחה של השכן.
מתחברים לראוטר בד"כ זה 10.0.0.138 בשורת הכתובת.
ובד"כ מי שאין לו סיסמה גם משאיר את הסיסמה של האינטרנט Admin Admin
ואז שמים סיסמה על האינטרנט האלחוטי. וניתן גם לשים סיסמה על הראוטר.

הבן אדם מתקשר בפאניקה לספק האינטרנט ואומר שהוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט.
ואז מאפסים לו את הראוטר.

אחרי פעמיים עד מקסימום ארבע פעמים שהוא מבין שמישהו חוסם לו את האינטרנט. ממליצים לו לשים סיסמה כדי שמישהו אחר לא יססמס לו את האינטרנט. ובא לציון גואל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

המצב של פינוי האשפה והפחים השבורים שמונחים באמצע המדרכות מוכר לכולם.
מקובל לחשוב שזה המצב והוא לא ניתן לשינוי כי ככה זה בבני ברק.
ברצוני להצביע על 2 תופעות מוזרות שגורמות לרוב הבעיות ופתרון שלהם יכול לשנות את המצב כמעט מקצה לקצה.

תופעה מס' 1:
בעיר נורמלית, האחריות על פינוי האשפה היא של העירייה.
בבני ברק הפחים הם בבעלות הדיירים, הם נדרשים לקנות פח לבניין מכספם האישי.
כתוצאה מכך יש חוסר בסיסי בפחים ברוב הבניינים, כי הדיירים קונים את המינימום הנדרש, ובזמני עומס ולא רק הפחים גולשים,
בעיר אחרת כשהפחים גולשים העירייה דואגת להוסיף עוד פח.
כמו כן בבני ברק כשהפח שבור והאשפה נוזלת ממנו לרצפה, הדיירים לא מתקנים, והעירייה ממש לא בעניין המקסימום שהיא מוכנה לעשות זה לתת התראה לדיירים להחליף את הפח.

מילא פעם כשהמצב הכלכלי של העייריה היה קשה הייתה לזה איזושהי הצדקה, אבל היום עם כל ההכנסות האדירות מהמגדלים, כמה יעלה לעירייה לקחת אחריות על הנושא ????
הסיבה שהם לא עושים את זה, היא כולם התייאשו וחושבים שאין מה לעשות.

תופעה מס' 2:
בעיר נורמלית, פינוי האשפה מתבצע בפעם אחת, הפועלים מוציאים את הפח ישירות למשאית האשפה ודואגים שכל האשפה תגיע למשאית, ומחזירים אחריה את כל הפחים למקום ולא נשאר זכר שהיה כאן פינוי.
בבני ברק זה בערך 4 שלבים:
שלב א': אי שם בשעות הלילה יש את "מוציא הפחים" התפקיד שלו להוציא את הפח מחדר האשפה/חצר/קצה המדרכה, אל מרכז המדרכה כדי שיהיה נגיש למשאית האשפה.
התפקיד שלו כולל רק את הפח עצמו, אשפה שגלשה מהפח או הונחה לידו לא קשורה אליו כלל, כמו כן במהלך הוצאת הפח לעיתים נופלת ממנו אשפה למדרכה, וגם זה לא קשור אליו.
עד להגעת המשאית הפחים יכולים לעמוד במשך שעות לא מעטות באמצע המדרכה על כל המשתמע מכך.
שלב ב': משאית האשפה מגיעה הפועלים מרוקנים את הפחים למשאית, ומחזירים אותם למרכז המדרכה.
שלב ג': כמה שעות אחר כך מגיע אותו "מוציא הפחים" ומחזיר אותם חזרה למקום, ושוב האחריות שלו היא רק לפח עצמו ולא לכל מה שמסביב...
שלב ד': יש פקחים שעוברים ודואגים ששאריות האשפה שנשארו על המדרכות ינוקו באיזה שלב.

אולי הגיע הזמן לשנות את נוהל חלם הזה.....
מדובר על כל התקשורת בטיסות לחו"ל.

אציין, זה רק דרך מערכת אנדרואיד (סמארטפון/ טאבלט, גם כשר דרך בלוטוס או אוזניות), לא מתאים לטלפון כשר.

ראשית, הרעיון הוא לנהל את השיחות רק דרך האינטרנט. כך שאין עלות גבוהה כ"כ לפי דקה.

אני כותב מה שאני עושה כבר כמה שנים, ואני מרוצה ועובד מעולה.

יש לי סים שתקף לשלש שנים של חברת פלאפון, בשם GLOBAL SIM (למי שיש eSim יש פתרונות זולים יותר).
קניתי בהנחה דרך אתר טיסות סודיות, ואני רואה שההנחה עדיין קיימת, דרך הקישור הבא:
1759087784922.png

אני קניתי את הסים ב119 שח ל5GB לשלש שנים. מי שנוסע הרבה כמובן שכדאי לו לקחת את ה10GB ב151 ש"ח.
אפשר לאסוף את הסים בכל מוקד של פלאפון, או משלוח הביתה ב-30 שח (לא בדקתי ממש עכשיו, כך היה בעבר).

כך נראה חלון בדיקת היתרה באתר של גלובל סים:
1759087757646.png

זה בעצם מספק לנו אינטרנט יחסית חופשי. (אם לא משתמשים בסרטים/ הורדות כבדות דרך האינטרנט, המייל והוויז כמעט לא לוקחים נפח גלישה).

במלון/ דירת אירוח, גולשים על הWIFI של המקום וכך אפשר כמובן לחסוך עוד יותר.

שיחות:
מורידים את האפליקציה של 015:
1759087821472.png
מקבלים מספר ישראלי קבוע!, מספר נייח 079.
מכניסים 5 דולר (אני כבר עם אותו 5 דולר כמה שנים!!!), וניתן לחייג דרך האפליקציה! (לא דרך החייגן הרגיל של הטלפון/ טאבלט!!) לכל מספר ישראלי בעלות של 3 אגורות לדקה. אני מחייג ומבקש שיחזרו אליי למספר שעל הצג, וגם אם לא חוזרים העלות נמוכה מאד. כאן ניתן לראות את כל העלויות: https://015.co.il/services/app קישור ישיר יותר: https://015.co.il/pdf/Application - ratePlan.pdf המחירים בסנטים. 1 סנט לשיחה לנייח לארץ. 3 סנט לנייד לארץ. אפשר כמובן להתקשר לכל העולם, במחירים הרבה יותר נמוכים מאשר דרך חברת התקשורת, אבל לא ב3 אגורות. ניתן לראות מחירים מדויקים בקישור הנ"ל.

הפניית שיחה: אם רוצים לקבל את השיחות הנכנסות של המספר הרגיל, יש לעשות הפניית שיחה למספר ה079 (כלול בחבילות ללא הגבלה בארץ. באופן כללי- איך עובד הפניית שיחה- בעצם כל שיחה שנכנסת למספר הרגיל שלכם, כמו ה03, או ה050, מופנית בשיחה יוצאת למספר 079)
חובה!! לעשות את הפניית השיחה בארץ לפני הטיסה, אם לא, ההפנייה נעשית כאילו מחו"ל וזה כרוך בעלויות גבוהות!. פשוט לעשות את ההפנייה בארץ, להוציא את הסים ולא להחזיר לפלאפון עד הנחיתה חזרה בארץ.

חשוב לציין, שאין לי כל טובת הנאה מהפרסום. אני פשוט נהניתי עד היום, בדקתי את זה (וגם חברים שהמצלתי להם במהלך הזמן), וזה על פי רוב עובד ממש ממש טוב, אני כותב כאן שיהנו גם אחרים.
לסיכום: שילמתי פעם אחת 150 ש"ח (סים+ משלוח)+ 20 שח באפלקיציית השיחות (5 דולר כולל עיגול למעלה), ואני משתמש עם זה כמה שנים. יוצא שבכל טיסה, סעיף התקשורת עולה לי משהו כמו 20-30 ש"ח כולל הכל. ואני לא מתקמצן בכלל. אני יכול לדבר שיחות ארוכות, בפרט במלון, ללא כל עלות (אנשים חוזרים אליי למספר הישראלי שלי והאינטרנט על חשבון הWIFI במלון/ דירת אירוח).

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה