בקשה בחורי ישיבות בכלא! בואו נפעל למענינו!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ברור שזה משנה אם אתה לבד בכלא כמו חילוני שלא שמע בקול המפקד או שאתה חלק משרשרת הדורות ששומרים על פח השמן הטהור!!!!!!
וחוץ מזה לא כולם חזקים ויכולים לעמוד לבד יש בחורים שבלי גב חזק מאחוריהם ובלי העמידה האיתנה לימינם לא יחזיקו מעמד ...
הדבר ברור שגם מי שאין לא כח לחזק את העצורים אסור לו להרפות את ידיהם של אלה שעושים זאת!
אבל זה מה שאמרתי הכח מגיע מהבחור בחוץ שוררת השתקה מטורפת לא יודעים כמעט שנעצרת השורדים הם אלו רק החזקים ביותר
ואף אחד לא מרפה רק אני חושב שזה לא מועיל בכלל !!!!

• הוסף לסימניות
זה כבר קיים כמעט כל עצור עשים לו ריקודים מי בישיבה מי בעיר שלו
ולגבי האופציה השלישית כבר העלו את זה פה
וכמו שכתבתי אפשר להציע עוד רעיונות אבל עדיך לחשב על איך לישים את הנאמר
כמו כן למי שרוצה לתמוך כל ליל שישי יוצאים הסעות מב"ב ומירושלים לכלא 10 לתמוך בעצורים אין לי כרגע את המספר אם יש מישהו שחשוב שהוא רוצה בכך שיכתוב ואני ישתדל למוצא את זה
המספר הוא - 033048788 "אגודת ת"ת בית ליד"

• הוסף לסימניות
אבל זה מה שאמרתי הכח מגיע מהבחור בחוץ שוררת השתקה מטורפת לא יודעים כמעט שנעצרת השורדים הם אלו רק החזקים ביותר
זה לא נכון אלה שנעצרים בפועל מקבלים תמיכה וגיבוי מהרבה גופים בסך הכללי אין בחור שנעצר ואין לא למי לפנות
מה שנכון שבאופן ציבורי נרחב אין פיעולות מסיבית ולכך נראה לי יעזרו מאד פעילויות מקומיות

• הוסף לסימניות
אז מה אתה כן מציע ??
ועד שיש לך מה להציע לפחות נשאר במה שיש

• הוסף לסימניות
ה לפתוח אשכול בפרוג בו גרפיקאים יעצבו מודעות הערכה
הנהלת הפורום מתבקשת לפתוח את האשכול המדובר.
אני בעז"ה רצה לקחת את זה על עצמי לפתוח את האשכול המדובר רק מישהו יודע על איזה קטגוריה לפתוח? איש את רעהו! איפה באיש את רעהו? ,איזה מקדם? ,או שאולי ביוצרים!
כמו כן שהכלבוינק לא יחסם את זה מה אפשר לעשות צריך לתאם איתם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז מה אתה כן מציע ??
אמרתי כבר במאמרון שלי חיזוק בקהילות שלנו אחד כלפי השני המצב מזעזע יש הרבה התנשאות כלפי כל מיני חברות מה שיוצר אי מחאה ושבחור כל שהוא נעצר לא שמים על זה קצוץ ולכן אם ישלחו עוגות וירקדו זה לא אפקטיבי

• הוסף לסימניות
אמרתי כבר במאמרון שלי חיזוק בקהילות שלנו אחד כלפי השני המצב מזעזע יש הרבה התנשאות כלפי כל מיני חברות מה שיוצר אי מחאה ושבחור כל שהוא נעצר לא שמים על זה קצוץ ולכן אם ישלחו עוגות וירקדו זה לא אפקטיבי
רק אם אפשר לא לכתוב מה לא לעשות
אלא מה כן
אם אתה חושב שהדרכים שהציעו כן לא אפקטיבות אתה מוזמן לכתוב את הרעיונות שיש לך אבל לשולל אין שום עניין זה סתם מביא ויכוחים ומסיט את הנושא שלשמו נפתח הפורם הזה

• הוסף לסימניות
נראה לי שהרעיון של מילגה לכל עצור לפי ימים שהיה בכלא זה תשובה טובה
זה יוציא הרבה מהמיץ של המעצרים להם וגם הבחור ירגיש קצת פיצוי והערכה
(וגם יחסוך לבחורי ישיבות צורך בלעשות שטויות
כמובן שלא מדובר על 99.9% אלא על אלה שכן וזה בהומור)

• הוסף לסימניות
איך למעיישה נביא את כל הרעיונות הבומבסטיים האלו לרחוב החרדי אם רוב העצורים אפילו לא יודעים שהם עצורים
וגם בטכני איך מוציאים את זה לפועל?

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה לא כולם חזקים ויכולים לעמוד לבד יש בחורים שבלי גב חזק מאחוריהם ובלי העמידה האיתנה לימינם לא יחזיקו מעמד ...
וזה מה ש @סוסון אומר. אי-פעם העפתם לסתם-איזה-בחור-בבית-כנסת צ'פחה ידידותית כמו שצריך על ה'גב החזק' שלו?
עזבו אתכם עצור או עריק. 'בוקר טוב' ידידותי וחם להוא בבית כנסת שאפחד לא יודע איפה בדיוק הוא לומד [משהו כמו 'טעם וריח החדשה'] - יצא לכם פעם?
אל תחכו שיעצר כדי שפתאום יגלה איזה 'גב חזק' יש מאחוריו. בואו תראו לו את זה עכשיו.
ואם קשה לך לעשות את זה - דמיין את הבחורצ'יק האפור הזה - כן, ההוא מהשכונה - נעצר ביום בהיר בדרך לרופא שיניים. וואו, איזה גיבור ישראל. וכשהוא ישתחרר סופסוף ויגיע לבית כנסת בשבת - וואי וואי איזה 'שלום-עליכם' תעשה לו.
אז מעולה. שבת הקרובה - תעשה לו את אותו 'שלום עליכם'.
מה איכפת לך שלא עצרו אותו..
אלו תוכן דבריו, אם הבנתי אותו נכון.

• הוסף לסימניות
וזה מה ש @סוסון אומר. אי-פעם העפתם לסתם-איזה-בחור-בבית-כנסת צ'פחה ידידותית כמו שצריך על ה'גב החזק' שלו?
עזבו אתכם עצור או עריק. 'בוקר טוב' ידידותי וחם להוא בבית כנסת שאפחד לא יודע איפה בדיוק הוא לומד [משהו כמו 'טעם וריח החדשה'] - יצא לכם פעם?
אל תחכו שיעצר כדי שפתאום יגלה איזה 'גב חזק' יש מאחוריו. בואו תראו לו את זה עכשיו.
ואם קשה לך לעשות את זה - דמיין את הבחורצ'יק האפור הזה - כן, ההוא מהשכונה - נעצר ביום בהיר בדרך לרופא שיניים. וואו, איזה גיבור ישראל. וכשהוא ישתחרר סופסוף ויגיע לבית כנסת בשבת - וואי וואי איזה 'שלום-עליכם' תעשה לו.
אין עליך יא תותח די הבהרת את דברי
רק שיש גם צד שבגלל שזה כ"כ עמוק כבר אז עדיין הם ידמיינו ניכור והאברך שנתן צ'פחה יחטוף מבט של: אני הולך להרוג אותך אם תעשה את זה עוד פעם ,
ולכן קראתי לשינוי תודעתי , ולא לחלוקת צ'פחות בקהילות

• הוסף לסימניות
נראה לי שהרעיון של מילגה לכל עצור לפי ימים שהיה בכלא זה תשובה טובה
זה יוציא הרבה מהמיץ של המעצרים להם וגם הבחור ירגיש קצת פיצוי והערכה
(וגם יחסוך לבחורי ישיבות צורך בלעשות שטויות
כמובן שלא מדובר על 99.9% אלא על אלה שכן וזה בהומור)
כמה גובה מלגה ומה הפרמטר לסכום המלגה

• הוסף לסימניות
פרמטר למלגה זה לפי ימים בכלא
סכום - סאטמר נותנים 1,000 ליום אבל ודאי שאפשר גם פחות אבל אם זה 100 ליום זה קצת מצחיק

• הוסף לסימניות
אבל אפילו אם אתה מדבר על 100 ליום זה יוצא במומצע 1500 לאסיר זה בערך 30000 בחודש אני מדבר על 100 אי אפשר להגזים אין לציבור החרדי מאגרי זהב

• הוסף לסימניות
ברור שאם אתה רוצה לגייס את הכל מהארץ אין סיכוי זה חייב לבוא בשיתוף עם חו"ל
אנשים בארץ לא כ"כ ירתמו לתרום לכזה דבר
אא"כ זה למצוא גביר או עסקן מוכר "משוגע" שיקח את זה פרויקט

• הוסף לסימניות
אייי אבל זה לא ראלי ....
אולי נחשוב על משהו ראלי כמו להדהד יותר את זעקת העצורים שזה יהיה משהו שכולם ידברו עליו ולא קבור מתחת לשטיח
אחרת מה הועלתם בכל זה שישלחו מתנות לבחור שתקוע בכלא ????
למה נראה לי שזה לא יזיז לו??
אולי אם יהיה זעקה על מי שיכנס לכלא זה יותר יועיל

• הוסף לסימניות
מסכים ב100% אני אישית משתדל לדבר עם כל אפור/שחור/ לבן... שאני רואה ובאמת שזה חשוב
אבל אם לא יעודדו את האסירים יהיה מאד קשה להסביר לחלשים למה לא לפחד הגיבוי שנותנים לכל עצור זה מרכיב הכח העיקרי מול איומי הצבא
(לבחורי ישיבות סטנדרטים צריך לדבר על העיקר שאנחנו עבדי ה' והי מה !!!! אבל ישנם כאלה שזה לא מספיק)

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה שאני חושב!
פורסם פה בפרוג שחוק הגיוס יגיע להצבעה בעוד שבועיים
אז אין ענין כי מה נתחיל להריץ מישהו ויעבור החוק ונפסיק
אולי נחכה ואם החוק ייפול/לא יעבור אז נמשיך ברעיונות כיצד לקדם את הרעיונות שהציעו כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה