דרוש מידע בחורת סמינר - נסיעה בתח"צ

• הוסף לסימניות
האם יש כרטיס סטודנט משתלם היא פחות מגיל 18
או נוער
מה הכי משתלם?

• הוסף לסימניות
נוער משלם 50% מהמחיר המלא-מבוגר.
וסטודנט 33%.
אז כמובן שנוער עדיף.

• הוסף לסימניות
נוער הכי זול
שימו לב שגם כשמגיעים לגיל 18 אם זה באמצע כיתה י"ב בתיכון ניתן ע"י אישור לימודים מהמוסד בו לומדים להאריך את הפרופיל נוער שהוא כאמור הפרופיל הכי זול עד לסוף שנת הלימודים= עד ה-31/8

• הוסף לסימניות
אני הארכתי ונגמר לי פרופיל נוער ב-31/6 לא כולל החופש הגדול ובאמת לרוב החברות שלי זה נגמר רק היום.
מעניין למה.
אחרי שנגמר הפרופיל צריך לעשות משהו או שזה משתנה לבד?
ואם מטעינים ויש כסף ואז נגמר הפרופיל אז זה חוזר לפרופיל רגיל ונהיה סכום קטן ותר?

• הוסף לסימניות
לא רק בחודש לימודים מלא,
נסיעה יומית הלוך וחזור עולה 11, כפול 6 ימים בשבוע, כפול שבועיים,
כבר הגעת למחיר של חופשי חודשי .
בנוער נסיעה יומית הלוך חזור היא 5.5.
אא"כ את מחשבנת את החופשי חודשי כ225 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אחרי שנגמר הפרופיל צריך לעשות משהו או שזה משתנה לבד?
ואם מטעינים ויש כסף ואז נגמר הפרופיל אז זה חוזר לפרופיל רגיל ונהיה סכום קטן ותר?
זה משתנה לבד.
א"א להשתמש בכסף שיש, צריך לשחרר אותו ע"י המרה לפרופיל הנוכחי. אפשר לעשות את זה באתר של רב-קו אונליין, או בעמדת הטענה.

• הוסף לסימניות
משתנה לבד מנוער למבוגר אבל אם את צריכה להאריך עד סוף י"ב או סטודנט -זה לא אוטומטי.
דווקא לי הפרופיל נוער הוארך עד סוף י"ב באופן אוטומטי.
הגשתי בקשה, אך נכתב לי שאין אפשרות לעשות את זה פעמיים, בקיצור זה הוארך לי לבד...

• הוסף לסימניות
מוזר.
אבל זה לא אוטומטי בדרך כלל.

• הוסף לסימניות
דווקא לי הפרופיל נוער הוארך עד סוף י"ב באופן אוטומטי.
הגשתי בקשה, אך נכתב לי שאין אפשרות לעשות את זה פעמיים, בקיצור זה הוארך לי לבד...
מוזר.
אבל זה לא אוטומטי בדרך כלל.
נכון! הסמינרים בד"כ מטפלים בזה במרוכז, אולי זאת הסיבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה