דרוש מידע בחורת סמינר שקיבלה צו מעצר וצריכה לטוס

• הוסף לסימניות
שלום ביתי בת 16 קיבלה צו ראשון לפני זמן ועדיין בסמינר שלה לא הגיע מי שמסדיר את המעמד שלה מול הצבא וזה הגיע לצו מעצר שנשלח הביתה העניין הוא שהיא צריכה לצאת לחו"ל ולא ברור אם עד אז הסמינר יעשה את ההסדרה של כל הבנות
מה אפשר לעשות -נשמח שיענו מי שמבין בעניין מנסיון או ידע בנושא
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אצלי לא הגיע לסמינר אף אחד,
הלכתי לרבנות המקומית, פתחתי תיק, נכנסתי להעיד בפני הרבנים שאני לא נוסעת בשבת ואוכלת כשר, וקיבלתי אישור.
הלכתי ללשכת הגיוס ומסרתי להם בכניסה, שימי לב שלא צריך להיכנס לבפנים. (נראה לי שגם אפשר לשלוח את זה עם מישהו אחר)

אחרי קצת זמן קיבלתי את הפטור, כנראה בדואר.

• הוסף לסימניות
שימי לב-
בגיל 16 היא עדיין קטינה, ולכן - מותר לעצור אותה רק בצו שופט, שזה הליך קצת יותר מסובך ובטח שהם לא עושים את זה על סתם בחורה שעדיין לא הוציא פטור.
אבל את יכולה לברר את זה מול לשכת הגיוס או דרך מיטב ולוודא שאין שום מגבלה רשומה.

• הוסף לסימניות
הלכתי לרבנות המקומית, פתחתי תיק, נכנסתי להעיד בפני הרבנים שאני לא נוסעת בשבת ואוכלת כשר, וקיבלתי אישור.
הלכתי ללשכת הגיוס ומסרתי להם בכניסה, שימי לב שלא צריך להיכנס לבפנים. (נראה לי שגם אפשר לשלוח את זה עם מישהו אחר)

השאלה אם אין דרך שזה יסבך אותה איכשהו עם הצבא ,אני אשמח אם תנסי להזכר כמה זמן לקח עד שהגיע הפטור
וממש תודה על התשובה

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להתקשר למיטב ולברר מה הטעות, בגיל 16 צו מעצר? לא הגיוני.
לגמרי, צו מעצר מקבלים לרוב רק מגיל 18, לפני כן הם חייבים לערב את ההורים בכל התהליך, מה גם שלפני כן מקבלים צו הבאה להתיצבות והסדרה ולא מעצר.

• הוסף לסימניות
השאלה אם אין דרך שזה יסבך אותה איכשהו עם הצבא ,אני אשמח אם תנסי להזכר כמה זמן לקח עד שהגיע הפטור
וממש תודה על התשובה
לבנות אין סיבה שיסתבכו עם הצבא, זה פשוט וקל יחסית לסדר את זה.
לא זוכרת כמה זמן לקח לפטור כי זה היה לפני הרבה שנים.

תנסי לבקש ממישהי בסמינר לעזור לך עם הפרוצדורה חייב להיות שיש שם מישהי שמכירה את התהליך מקרוב.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים נבדוק מה שאמרתן ונברר מול הסמינר

• הוסף לסימניות
לא אמור להיות בעיה
בדרך כלל לא עושים כלום לבנות
וגם עם קבלה צו ראשון לוקח לפעמים זמן עד שעושים פטור בסמינרים
כעקרון אין לכם מה לדאוג ולהסתבך

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לאחרונה המשטרה הצבאית עצרו בחורה
אז תבדקו טוב.

• הוסף לסימניות
שלום ביתי בת 16 קיבלה צו ראשון לפני זמן ועדיין בסמינר שלה לא הגיע מי שמסדיר את המעמד שלה מול הצבא וזה הגיע לצו מעצר שנשלח הביתה העניין הוא שהיא צריכה לצאת לחו"ל ולא ברור אם עד אז הסמינר יעשה את ההסדרה של כל הבנות
תודה רבה
תדברו עם בנות מלך מקצוענים בתחום 025650499

• הוסף לסימניות
הכל טוב לא להיבהל אבל הכלל הכי חשוב לא להכנס ללשכה אבל לא יכול להיות שיש צו מעצר בפועל בגיל 16 זה תהליך ארוך צריך לקבל כמה זימונים וצו 12 איסור יציאה מהארץ ואז צו מעצר שאפשר לעצור בפועל בגיל 18

• הוסף לסימניות

הלכנו לבית דין עם תלבושת,
הם רואים אותה ולא שואלים אותך כלום.

לא הלכנו לשכת גיוס, קבלנו פטור בדואר

• הוסף לסימניות
תודה רבה

וואו
איך כבר צו מעצר
אפילו לבנים שמחכים עם להסדיר עם זה לא מגיע צו מעצר
אין על מה לאסור בגיל 16
זה לא גיל גיוס
שמישהו יתערב, זה לא נשמע תקין.

• הוסף לסימניות
וממש תודה על התשובה

לי לקח הרבה זמן עד שהפטור הגיע
אבל שוב,
כל זה לא נשמע הגיוני.

• הוסף לסימניות
אני חוזר אין צו מעצר בגיל 16 אפשר לעצור רק מגיל 18 [או שהתבלבלת בגיל]

• הוסף לסימניות
אני חוזר אין צו מעצר בגיל 16 אפשר לעצור רק מגיל 18 [או שהתבלבלת בגיל]
בעיקרון הטענה צודקת, אבל כדאי לברר היטב. לא מזמן עצרו בת סמינר שרצתה לטוס, היא סידרה את הפטור דרך הסמינר והיה ברור לה שזה מסודר, איכשהו השם שלה נשמט והיא נעצרה בנתב"ג. היה מורכב מאד לשחרר אותה . צריך להתייעץ עם אנשים שמבינים בתחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה