- הוסף לסימניות
אז מה כן תפקידה?המשטרה לא עסוקה בלהחזיר כספים מגנבים לנגנבים, וזה גם לא תפקידה.
אז מה כן תפקידה?המשטרה לא עסוקה בלהחזיר כספים מגנבים לנגנבים, וזה גם לא תפקידה.
אז מה כן תפקידה?
תפקידה של המשטרה זה לעצור את הגנב, לחקור, להגן על האזרח ולשמור על הסדר האזרחי
ואם הוא עבר עבירה פלילית להעביר את זה לפרקליטות ושהפרקליטות תתבע אותו בבית המשפט
בכדי לקבל את כספך בחזרה במידה והמשטרה מוצאת את החומר הגנוב היא מחזירה את זה לנגנב ע"פ ראיות
ובמידה והמשטרה לא מצאה את החומר הגנוב
אתה יכול לתבוע את הגנב בבית משפט אזרחי ולתבוע את הנזקים שהוא גרם
המשטרה לא עושה את זה
רוב האנשים בעולם אין להם כוח ורצון להתעסק אם משפט מול גנב
ובפרט כשהם לא יודעים מה טיבו של אותו גנב בד"כ לא מחמיא
התכוונתי שכיום יש אפשרות לאימות דרך קוד טלפוני (לא לצורך תשלום באשראי),ועד כמה שהצלחתי להבין אין לחברות האשראי כרגע אפשרות להודעות קוליות במסלול הזה, רק SMS!
(מיד בדקתי את זה כמובן)
הציבור שלנו בעלי המכשירים הכשרים מקבלים הודעה קולית, כך מנסיוני.הוא הסביר לנו שהבחור מסובך עם הוריו למעלה מהראש...
והם ככל הנראה משלמים כבר חובות שלו
הפתרון אגב לבעלי עסקים שלא להגיע למצב הזה הוא שכל עסקה חייבת אישור של בעל הכרטיס
אבל זה מחייב שימוש ב-SMS, וזה יכול מאד להגביל את הציבור שלנו
אם ירבו מקרים כאלו - זה מה שבעלי העסקים יעשו ואנחנו נשלם את המחיר
לכאורה זה כלל לא אחריות שלך אלא של הבוס בלבד.נשאלתי בפרטי מה מעניין אותי - הכסף או עתידו הרוחני של הבחור
אז למעשה לא זה ולא זה (לא ראוי להערכה רבה, אני יודעת)
הבעיה שהמנהל שלי רוצה שאפתח תיק במשטרה (ולו רק בתור עונש) ואני לא יכולה לקחת אחריות על מה שיקרה מזה, לכן ניסיתי למצא דרך אחרת
דווקא קרה לי כמה פעמיים בקניה באתרים שקיבלתי הודעה קולית לאימות.ועד כמה שהצלחתי להבין אין לחברות האשראי כרגע אפשרות להודעות קוליות במסלול הזה, רק SMS!
אולי מי ששאל אותך בפרטי מתנדב לממן את זה.נשאלתי בפרטי מה מעניין אותי - הכסף או עתידו הרוחני של הבחור
אז למעשה לא זה ולא זה (לא ראוי להערכה רבה, אני יודעת)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים