בריאות בחור כפוף

• הוסף לסימניות
בחור בישיבה גדולה, שוקד על לימודו ו... כפוף
מפחיד אותי שיצמיח גיבנת באזור השכמות.
יש לגב ממש נטיה קדימה, וזה גם לא נראה טוב.
הבחור לא בנוי לאימוני ספורט.
מה אפשר להמליץ לו? האם ניתן לשפר, או לפחות לעצור?
לאיזה רופא הולכים עם זה?
'עצות סבתא' ספורטיביות?

• הוסף לסימניות
אני שמעתי ששחיה עוזרת מאוד....

• הוסף לסימניות
יש תרגיל אחד שאני מכירה שעוזר לגב לעמוד מול משקוף של דלת (שלא יהיה גבוה מידי) למתוח את הידיים
לגעת במשקוף עם גב ישר ולנוע עם הגוף קדימה בית חזה 10 פעמים
כל יום לעשות את התרגיל הזה 5 דק'

• הוסף לסימניות
זה היה אחת מהשאלות שלי, לאיזה סוג רופא הולכים עם זה. אנסה קודם את העצות, בד"כ זה יותר ממוקד מהאורטופד. כמובן שאם יהיה צורך נלך.

• הוסף לסימניות
זה היה אחת מהשאלות שלי, לאיזה סוג רופא הולכים עם זה. אנסה קודם את העצות, בד"כ זה יותר ממוקד מהאורטופד. כמובן שאם יהיה צורך נלך.
לדעתי קודם תיגשו לאורטופד, והוא יתאים לכם טיפול שמותאם לגב שלו.
העצות פה טובות והכל טוב ויפה אבל הגב שלהם זה לא הגב של הבחור שלך.

• הוסף לסימניות
לדעתי קודם תיגשו לאורטופד, והוא יתאים לכם טיפול שמותאם לגב שלו.
העצות פה טובות והכל טוב ויפה אבל הגב שלהם זה לא הגב של הבחור שלך.
נכון אני דברתי באופן עקרוני ולא לבחור הזה אני רק יודע שזה הטיפול הראשון ויחסית קלה אבל ברור שצריך לפנות לגורם מוסמך בנושא

• הוסף לסימניות
הרופא המתאים הוא אורתופד.
אבל אם אין בעיה בריאותית ממשית הוא ’רק’ ימליץ על פיזיוטרפיה.
וזה לא עובר לבד.. רק עלול להחמיר.
לכן חשוב לעשות תרגילים יעודיים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש שיטת התעמלות שנקראת 'פאולה' שעובדת על השרירים הטבעתיים ויכולה לעזור.
כמובן לא במקום ייעוץ מול אורטופד.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בחור בישיבה גדולה, שוקד על לימודו ו... כפוף
מפחיד אותי שיצמיח גיבנת באזור השכמות.
יש לגב ממש נטיה קדימה, וזה גם לא נראה טוב.
הבחור לא בנוי לאימוני ספורט.
מה אפשר להמליץ לו? האם ניתן לשפר, או לפחות לעצור?
לאיזה רופא הולכים עם זה?
'עצות סבתא' ספורטיביות?
בא נתחיל מזה שאין דבר כזה לא בנוי לספורט זה לא גזרת גורל! (אלה אם כן יש מגבלה פיזית)

יש כמובן את העניין הגנטי של מבנה הגוף, אבל ספורט זה הפתרון היחיד, אין קיצורי דרך לא תרופות סבתא ולא סיפורים!
תופעה באמת עצובה שהגבר החרדי הממוצע בגיל 20 עם מבנה גוף כמו של בן אדם בן חמישים,
במיוחד שיש נטייה להשמנה והאוכל בישיבה הוא לא מהבריאים שיש.

• הוסף לסימניות
לגבי אורטופד שכולם כתבו זה חשוב אבל לא העיקר... העיקר זה מדריך חדר כושר מקצוען, אחד עם קבלות.

• הוסף לסימניות
לצערי, אני מכיר מישהו ששמע לכל מיני המלצות של התעמלויות למיניהם וסובל מאז שנים מכאבי גם כרוניים בלתי הפיכים!!!!!!
חובה להתחיל עם יעוץ רפואי מקצועי ואמין, יש דברים שטובים למישהו אחד והרסניים לבעיה אחרת.
מזכיר שכאבי גם במשך החיים מגבילים בהרבה מאוד תחומים ומשפיעים תפקודית כמעת בכל תחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה