דרוש מידע בחור צעיר שקיבל צו גיוס

• הוסף לסימניות
צווי הגיוס החדשים | תלמיד ישיבת סלבודקה בן 22, ותלמיד ישיבת קריית מלאכי. נעצרו בשעה זו בנתב"ג יחד בדרך לחו"ל. (הפרגוד)
הבחורים מסלבודקה וקריית מלאכי: רועי בן דוד בן 22 בעל מעמד בן ישיבה שקיבל צו לאחרונה בגלל ביטול החוק, הבחור השני הוא איתן משה סלאם בן 19 מתחזק בוגר ישיבה תיכונית משתמט חצי שנה. הם הועברו למחנה מעצר דן תל השומר ויתכן שישפטו עוד היום.

הפרגוד

• הוסף לסימניות

*מומחה בהכל*​

למה כועס?!
לא אמרתי את זה בקטע שהציבור חלש, הכי לא.
פשוט חושבת שברגע שהבחורים הולכים לצבא, והבחורות נשארות בסמינרים
זה ייצר פער, כי זה מציאות- הצבא לא משנה כמה יעשו אותו חרדי לא יהיה רמה מקבילה לסמינרים
ואז זה לא יעבוד.
הכי ממקום מתנגד לזה,
ומקווה הכי בעולם שנשאר חזקים למרות הכל...
איזו מחשבה דבילית שבחורי הישיבה ילכו לצבא משיקולי רווח והפסד, אתה דתי לאומי או משהו?

• הוסף לסימניות
בהמשך לעצורים בנתב"ג | עורכי הדין איתי כהן ושלמה חדד מטעם הארגון "עם קדוש" נתנו ייעוץ טלפוני לפני המשפט שאמור ככל הנראה להתקיים בשעות הקרובות. "אנו שבים ומדגישים כי יש לכל עצור זכות להיוועץ עם עו"ד לפני מסירת גרסה ולא רק לפני המשפט".
הגיזרה.

• הוסף לסימניות
איזו מחשבה דבילית שבחורי הישיבה ילכו לצבא משיקולי רווח והפסד, אתה דתי לאומי או משהו?
לא חח
ושמחה לשמוע שזה דבילי...
באמת אני אומרת, לא בציניות.
זה מראה על חוזק ושמחה שהוא קיים בציבור שלי
💪

• הוסף לסימניות
בהמשך לעצורים בנתב"ג | עורכי הדין איתי כהן ושלמה חדד מטעם הארגון "עם קדוש" נתנו ייעוץ טלפוני לפני המשפט שאמור ככל הנראה להתקיים בשעות הקרובות. "אנו שבים ומדגישים כי יש לכל עצור זכות להיוועץ עם עו"ד לפני מסירת גרסה ולא רק לפני המשפט".
הגיזרה.
ברוך ה לאחר משפט שוחררו שני הבחורים ממעצר לביתם.:):):)

• הוסף לסימניות
והלך על הכרטיסים...? o_O
לצערינו המצב ידוע שבחור שיש לו צו גיוס אסור לו לטוס גם אם במשרד הפנים אומרים אחרת והם לקחו סיכון של מעצר. [יצאו בזול שכבר שוחררו היום ולא נתנו להם עוד ימים בכלא כמו שכבר היה לאחרים]

• הוסף לסימניות
ראשוני | צווי הגיוס: אברך כולל נעצר כעת בנתב"ג, בטיפול עו"ד שטאובר (הפרגוד

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה
שמעתי שלמי שיש צו גיוס- רק ראשון אז אין שום בעיה לטוס.
מה שכתבו למעלה זה צו מתקדם יותר או שזה צו ראשון
אשמח לדעת עוד בנושא...
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה
אשמח לדעת עוד בנושא...
תודה
לא לסמוך על חכמת ההמונים בזה
תפנו לארגונים ואני מקצוע מס' 1 בתחום

חבל להתקע או להתאכזב אחרי זה

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה
אשמח לדעת עוד בנושא...
תודה
צו ראשון הוא לא צו גיוס, אלא צו התייצבות.
לפני מועד ההתייצבות הבחור עדיין לא רשום בשום מקום כסרבן/עריק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה