כאבי בטן של עצירות?אלה שלוקחות זופרן- איך אתן מתמודדות עם כאבי הבטן?
זה הדבר היחיד שעוזר לי אבל אני פשוט לא מסוגלת להיות שבועות שלמים עם כאבי בטן.
אולי אני חריגה בכאבי בטן?!![]()
אם כבר ההיפך ממשכאבי בטן של עצירות?
ושאלת את הרופא?אם כבר ההיפך ממש
עירוי אחד לא מספיקקיבלתי עירוי זופרן, לא עזר ליותר מיום.
ולא הציעו לי שם טיפול מיוחד![]()
בקיצור מעניין למה לא הציעו לי את הטיפול הזה בכל עשרות הפעמים שהגעתי לעין כרם ועשו לי עירויי זופרן וכו'.עירוי אחד לא מספיק
אלה שלוקחות זופרן- איך אתן מתמודדות עם כאבי הבטן?
זה הדבר היחיד שעוזר לי אבל אני פשוט לא מסוגלת להיות שבועות שלמים עם כאבי בטן.
אולי אני חריגה בכאבי בטן?!![]()
זה הכל תלוי כמה את מתאזנת אחרי מנה אחת..בקיצור מעניין למה לא הציעו לי את הטיפול הזה בכל עשרות הפעמים שהגעתי לעין כרם ועשו לי עירויי זופרן וכו'.
כנראה שלא זה הסיבהזה הכל תלוי כמה את מתאזנת אחרי מנה אחת..
אם את מרגישה טוב אחרי זה ולא מקיאה ומצליחה לאכול משחררים הבייתה
אם לא, אז מאשפזים לאיזון של כמה ימים שצריך
אמר שזה בסדר,ושאלת את הרופא?
בני ברקמאיפה את אם יורשה לשאול?
דבר ראשון מזל טוב ובשעה טובה.חייבת את עזרתכן,
אני בתחילת ה. ראשון ברוך ה'
ומאתמול אני סובלת מבחילות ואני לא מתפקדת בגלל זה
הבנתי שיש בונגסטה או דיקלטין - מה ההבדל בינהם?
הבנתי גם שזה לוקח כמה ימים עד שזה משפיע.
אני צריכה בדחיפות משהו מיידי שעוזר!!
כן, אני אוכלת דברים יבשים כמו בייגלה וכד' עוזר לכמה שניות וזהו.
חייבת את עזרתכן,
טבעי, כדור, לא משנה.
העיקר שעוזר
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים