התייעצות בחילות.. נושא נדוש אבל עדיין..

מצב
הנושא נעול.
אלה שלוקחות זופרן- איך אתן מתמודדות עם כאבי הבטן?
זה הדבר היחיד שעוזר לי אבל אני פשוט לא מסוגלת להיות שבועות שלמים עם כאבי בטן.
אולי אני חריגה בכאבי בטן?! :oops:

כאבי בטן של עצירות?

לא זאת תופעת לוואי מוכרת - זה עושה עצירות (ונדיר נדיר שלשולים)
אם רק זה עוזר לך - שווה לקחת עוד כדור (כמו קלינסר שהוא טבעי) כדי לעזור עם היציאות

בקיצור מעניין למה לא הציעו לי את הטיפול הזה בכל עשרות הפעמים שהגעתי לעין כרם ועשו לי עירויי זופרן וכו'.
זה הכל תלוי כמה את מתאזנת אחרי מנה אחת..
אם את מרגישה טוב אחרי זה ולא מקיאה ומצליחה לאכול משחררים הבייתה
אם לא, אז מאשפזים לאיזון של כמה ימים שצריך

זה הכל תלוי כמה את מתאזנת אחרי מנה אחת..
אם את מרגישה טוב אחרי זה ולא מקיאה ומצליחה לאכול משחררים הבייתה
אם לא, אז מאשפזים לאיזון של כמה ימים שצריך
כנראה שלא זה הסיבה :)

בקשר לבונגסטה,
עברתי אתמול שוב על ההוראות ולא ברור לי למה הבנתי שההוראות שימוש לקחת 2 ביחד לפני השינה,
משהי יודעת עד כמה זה בעיתי? יכול לגרום לבעיות בגלל מינון יתר? אולי בגלל זה זה השפיע כ"כ טוב?
(חזרתי עכשיו לקחת אחד בלילה ואחד בבוקר 12 שעות אחריו)

חייבת את עזרתכן,
אני בתחילת ה. ראשון ברוך ה'
ומאתמול אני סובלת מבחילות ואני לא מתפקדת בגלל זה
הבנתי שיש בונגסטה או דיקלטין - מה ההבדל בינהם?
הבנתי גם שזה לוקח כמה ימים עד שזה משפיע.
אני צריכה בדחיפות משהו מיידי שעוזר!!
כן, אני אוכלת דברים יבשים כמו בייגלה וכד' עוזר לכמה שניות וזהו.
חייבת את עזרתכן,
טבעי, כדור, לא משנה.
העיקר שעוזר:)
תודה רבה
דבר ראשון מזל טוב ובשעה טובה.
דבר שני לאחוז מאוד קטן של נשים הבונג'סטה לא טובה (בלשון המעטה)
אני אישית לצערי הייתי מאותו אחוז וכמעט נפחתי את נשמתי ברמה שלא הייתי מסוגלת להניע את אברי גופי לאחר כדור אחד ויחיד שלקחתי, היה לי דופק מטורף ועד שלא קבלתי 2 עירויים של תרופה אחרת לא הצלחתי לזוז (באותו יום הייתה לי חתונה במשפחה ...)
מאז קבלתי זופרן והבנתי שהוא יותר טוב מבחינה רפואית. (קחי בחשבון ששמעתי מעוד נשים שלקחו זופרן שזה יכול לגרום לעצירות קשה ואז יש צורך בעזרה נוספת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה