בחיל ורעדה הריני מעלה בזה ציור

• הוסף לסימניות
כדי שלא אסתובב בפורום כאוכלת לחם חסד הרהבתי עוז להעלות ציור.
הגעתי לרגע המאושר- להורדת מיפינט.
ניסיתי את כוחי בכה ובכה, והתבייתתי על העיפרון. זה מה שיצא.
אשמח לחוות הדעת בהתחשב בכלי הפרימיטיבי בו השתמשתי- העכבר.

• הוסף לסימניות
בהתחשב בעכבר יצא אריה,
ובכל זאת - חבל חבל חבל כי אני רואה כל כך הרבה פוטנציאל בדמות הזו, שחבל שלא צוירה ועובדה בכלי נורמלי של עט ולוח גרפי. אני בטוח שהיתה יוצאת מדהימה וחזקה.

• הוסף לסימניות
האמת שיש לי לוח גראפי המעלה אבק אי שם. (בעלי פעם קנה לי בפרץ של התלהבות) נבקש שיתקין שוב.
אם כי יש בקו המרושל קשר לדמות, לא?

• הוסף לסימניות
נוי, מקסים. אני רואה שאת בפרץ של יצירה...

• הוסף לסימניות
פוטנציאל אדיר!
מתחברת לאצילות שבדמות.
כדאי לשפר את האיכות של הציור!

• הוסף לסימניות
למרות הכלי הפרימיטיבי הצלחת להעניק לדמות הבעה ועומק. עם עידוד וסיוע כפי שמגישים פה עוד תגיעי רחוק.

• הוסף לסימניות
רישום יפה ומיוחד, תעברי לעט גרפי ותגיעי רחוק.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
אני נגד כת השאלים...

בהתחשב בכך שצוייר באמצעות עכבר
אזי בנוסף לכשרון הציור יש כאן לולייניות
ושליטה מוחלטת במוטוריקה גסה.

לא עדיף לאייר משהו בעיפרון על דף נייר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;695335:
אשמח לחוות הדעת בהתחשב בכלי הפרימיטיבי בו השתמשתי- העכבר.
!!!!!!!!!!!
אני מעדיפה לשמור את המחמאות ל"דבר האמיתי".
תתקיני מהר לוח גרפי!

• הוסף לסימניות
אני בעיקר נגד העכבר
מה רע בערון אמיתי??
בכל אופן זה מאוד מוצלח !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה