דרוש מידע בחינות על חומש רש"י

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע על ארגון שאפשר להיבחן דרכם כל שבוע על חומש רש"י

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש באחיה כל שבוע ענינים בחומש רש"י בפרשת שבוע.
יש אתר

• הוסף לסימניות
הקו של אבות ובנים--

יש שם מבחנים לאברכים 5 שאלות אמריקאיות עם הגרלה על סכומים יפים

אין לי ת'מספר

• הוסף לסימניות
יש ארגון באמריקה שאפשר כל שבוע לעשות מבחן אמרקיאי של כמות שאלות על חומש רש"י
ומקבלים 100 דולר על כל חומש (כמובן שיש אחוז מסוים נראה לי שמחשבנים את הכל ועושים ממוצע )
אם זה רלוונטי אני יעלה את הקישור או המייל שלהם
זה די פשוט

• הוסף לסימניות
יש ארגון באמריקה שאפשר כל שבוע לעשות מבחן אמרקיאי של כמות שאלות על חומש רש"י
ומקבלים 100 דולר על כל חומש (כמובן שיש אחוז מסוים נראה לי שמחשבנים את הכל ועושים ממוצע )
אם זה רלוונטי אני יעלה את הקישור או המייל שלהם
זה די פשוט
אשמח אם תעלה את הקישור

• הוסף לסימניות
בוודאי זה רלוונטי,
אם כי אני רוצה את החומר מודפס עבור בחורי ישיבה.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תעלה את הקישור
eliezerb 1 chumashandrashitests.ccsend.com
ChumashRashiTests 1 gmail.com
תנסה אדחד משתיהם לשלוח להם מייל
והם יחזירו לך תשובה
בדרך כלל הם עונים מהר
אם לא יגיבו תעדכן אני יחפש מייל אחר
בגלל שדרך זה הם שולחים את המבחן אבל ההרשמה אני לא יודע אם זה אותו מייל
הספרה 1 היא כמובן במקום שטרודל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה