כללי בחיפוש תמונה

• הוסף לסימניות
כבר יומיים שלמים אני מחפשת תמונה כדי לעצב פרסומת,
נושא הפרסומת אמור להפיץ מוקד מכירה של מכירת אתרוגים ברעיון של: "מתי יבוא לידי ואקיימנה" - לכך דרושה תמונה של ידיים מושטות - ידיים גבריות - שיראו אף את השרוול החסידי או החליפה, וכן תמונה של חסידים עם ידיים מושטות כלפי מעלה,
האם נראה למישהו שיכול לעזור לי בענין, ובכיף?
ובכלל, אם יש רעיון לשיפור הענין או שיפור רעיון זה בשמחה (למרות שהלקוח די נעול על הרעיון הזה, אבל יתכן שיתלהב מרעיון אחר מקורי)

לא מצליחה לצאת מהסבך, עוד לא היתה לי כזו תסבוכת !!!

תודה לעוזרים ולמסיעים!

• הוסף לסימניות
תבקשי מבן משפחה שיעשה את התנוחה שאת מעונינת עם הלבוש שאת מעונינת ותצלמי אותו, תצרבי יפה והא לך תמונה בדיוק כפי שאת רוצה!
לפעמים אפשר לבקש 20 פעם תמונה ואם אין אותה אי אפשר להעלות את מה שאין בפרט שזה דבר מאוד ספציפי.
הצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;615781:
נושא הפרסומת אמור להפיץ מוקד מכירה של מכירת אתרוגים ברעיון של: "מתי יבוא לידי ואקיימנה" - לכך דרושה תמונה של ידיים מושטות - ידיים גבריות - שיראו אף את השרוול החסידי או החליפה, וכן תמונה של חסידים עם ידיים מושטות כלפי מעלה,
ובכלל, אם יש רעיון לשיפור הענין או שיפור רעיון זה בשמחה (למרות שהלקוח די נעול על הרעיון הזה, אבל יתכן שיתלהב מרעיון אחר מקורי)

תודה לעוזרים ולמסיעים!

אולי משפט או פסוק אחר שמתאים למצוות אתרוג?

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה כזו, נראה לי שזה מתאים לפסוק שלך, (לא רואה את הקשר בין הפסוק לידיים מושטות למעלה דווקא).

עם מעט עבודה וחיתוך החלק העליון כמובן, נראה לי שזה יתאים לך.

התמונה שוקלת קרוב ל-9 מגה, אם תרצי אשלח במייל.

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    KB 52.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;615781:

תודה לעוזרים ולמסיעים!

התנוחה של הידיים שמושטות כלפי מעלה בכדי שתוכלנה לתפוס אתרוגים כביכול שנופלים מהשמיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;615822:
התנוחה של הידיים שמושטות כלפי מעלה בכדי שתוכלנה לתפוס אתרוגים כביכול שנופלים מהשמיים.

נראה לי לא לענין, אתרוג זה דבר ששומרים עליו ועוטפים אותו שלא ינזק, לא כ"כ מתאים לזרוק אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;615827:
נראה לי לא לענין, אתרוג זה דבר ששומרים עליו ועוטפים אותו שלא ינזק, לא כ"כ מתאים לזרוק אותו.

כבר מעלה דוגמא,
יש לזכור: הכל ע"פ הנחיות הלקוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה