כללי בחירה מפונטייפ

• הוסף לסימניות
יש לי חבילה קטנה (5 כל חודש)
אשמח לשמוע המלצות להזמנה הבאה
ביינתים יש לי שם רק את 'ארץ צבי', 'פנינה' ו'פרנקריהל'.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
פנינה, עטרה, וכל הפונטים של פלרון

• הוסף לסימניות
על הפונטים של פלרון דוקא ויתרתי באופן גורף. מיושנים וארכאיים ואינני מוצא להם מקום במדף העתיד.
בקשר לפונטים של פונטייפ.... ובכן, חבילה של 40 לא הספיקה לי, ורכשתי גם חבילה של 60, שאוטוטו גם היא נגמרת.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1053968:
על הפונטים של פלרון דוקא ויתרתי באופן גורף. מיושנים וארכאיים ואינני מוצא להם מקום במדף העתיד.
בקשר לפונטים של פונטייפ.... ובכן, חבילה של 40 לא הספיקה לי, ורכשתי גם חבילה של 60, שאוטוטו גם היא נגמרת.......

לא מסכים איתך בכלל, למי שמעמד זה מאוד נצרך

• הוסף לסימניות
נו ארץ הצבי ופרנק ריל זה של עימוד לא

• הוסף לסימניות
אבן בזלת
אופיס
נפש - חובה!
אפרסק
ביגלה
טקסטינה
נצח
עטרה
פנינה
פגסוס
פרנקפורט
קלווה
קמומיל
שרביט
נו, מה לא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1054118:
אבן בזלת
אופיס
נפש - חובה!
אפרסק
ביגלה
טקסטינה
נצח
עטרה
פנינה
פגסוס
פרנקפורט
קלווה
קמומיל
שרביט
נו, מה לא...

תודה רבה על התגובה המועילה!

• הוסף לסימניות
הקטלוג שלהם נותן השראה לבחירה. מומלץ להשתמש בו

• הוסף לסימניות
התשובה לשאלתך נעוצה בצרכים שלך. אם תשים לב, הקטלוג של פונטייפ מחולק לקטגוריות ובכל קטגוריה יש קטע המסביר את מהותו. כלומר יש גופנים המתאימים לגושי טקסט (אות טקסט) ויש כאלה לכותרות, וכיוב'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה