אאל''ט בד''כ מי שמוגבל פיזית זכאי למישהו שיעזור לו רק צריך לתאם מראש.ואם הוא מוגבל ולא מצליח להכניס מעטפה לחריץ..
מותר לעזור לו?
לא מתאמים בקלפיאאל''ט בד''כ מי שמוגבל פיזית זכאי למישהו שיעזור לו רק צריך לתאם מראש.
ממה שזכור לי בזמנו,לא מתאמים בקלפי
למוגבל מותר להיכנס אחרי הפרגוד עם מלווה
חזרתי עכשיו מסיבוב בוקרממה שזכור לי בזמנו,
היה צורך להביא ת.ז של שניהם למזכיר. ולא כל אחד יכול להחליט שהוא נכנס עם כל הנכים, כי כבר היו מקרים מעולם.
מענין,חזרתי עכשיו מסיבוב בוקר
הכנסתי פיזית מצביעים מתקשיםאחרי הפרגוד בלי ת. זהות שלי
יש לך את לשון החוק?מענין,
או שהוועדה שם חפפניקית..
או שמשהו השתנה חוקית- אין לי מושג.
בנתיים עוד לא יצאנו להצביע.
יותר מקלפי אחתמענין,
או שהוועדה שם חפפניקית..
או שמשהו השתנה חוקית- אין לי מושג.
בנתיים עוד לא יצאנו להצביע.
לא.יש לך את לשון החוק?
בהתיחס לאדם מוגבל פיזי ושכלי?
ברור שלא.יותר מקלפי אחת
מגיעים עם יהודי קשיש והליכון..
מי יגיד תכנס לבד..
לא חפיפי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חיוי1 //