בחירות זה טוב (תשע"ג) | התחרות

• הוסף לסימניות
צריך לשלוח למייל של התחרות לא להעלות לכאן.

לגבי השאלה מה הכי הגון. גם אני חושבת שעדיף להתנהל כמו בבחירות - מאחורי הפרגוד- ולא על פי צלצולים כי דעת הקהל כאן מאוד מושפע ממה שאחרים בחרו (או לא בחרו)...

אפשר אולי לבנות משהו כמו מערכת הסקרים שיש כאן כאשר יהיה אפשרות לכתוב את מספרי המודעות שבוחרים (שלוש או חמש).

אגב הברקה, כמה כרזות כבר הגיעו?

• הוסף לסימניות
אני עוד לא הבנתי,
כבר היה לי רעיון וסקיצה בראש ואז הפכתם לי את הקערה על פיה.

מה המסר שצריך להיות בכרזות????

לעורר להצביע- מסר כללי (כל אחד למה שרבותיו מורים)? כמו שהבנתי בתחילה.
או....
לעורר להצביע למפלגה X מסוימת (כל מעצב למפלגה שאיתה הוא מזדהה) בהבטחת XYZ???

הרי בהתחלה ביקשו לא להכנס לפוליטיקות ולהכניס את הלוגואים של כל המפלגות של הציבור ביחד בתוך הכרזה.
ואח"כ לפתע היהו אשכולות עם בקשות לתמונות של אישים מסוימים, והסבר שונה לגמרי למהות הכרזות.

אז מה בסוף? אני מבולבלת וזה בלבל לי את כל הכיוון של הכרזה...

• הוסף לסימניות
אני ממש מתנצל, למרות שאני לא המיזם של התחרות.

שלחו לנו כרזות מפתיעות ממש, והודענו לכל אלו ששלחו שהתאריך הסיום של התחרות נדחה, מפני כמה סיבות.

(גם הייתי עסוק בזמן הפנוי שלי עם האתר שהבאתי לכם אבל...)

...הסיבה העיקרית: שאנחנו רחוקים מאוד מיום הבחירות, והרבה מאתנו עוד לא החליטו למי מצבעים, ואתם צודקים שעוד לא החלטתם, הרי בכל יום אנחנו שומעים את ההפתעות של השנת הבחירות הנוחכי:

אם הכרתם עד היום את הליכוד? היום יש "הליכוד ביתנו"
אם הכרתם את אלי ישי יו"ר ש"ס? היום הנהגה משולשת אלי ישי, אריה דרעי, אריאל אטיאס.
יו"ר ל'מרץ', ואולי גוש מרכז שמואל 'עבודה' ו...?,
אגודת ישראל חייבת 6 מקומות, וכו'
אולמרט רץ?? לבני רץ??

מה לא השתנה ומה לא הולך להשתנות?

ולכן עדיף לחכות לתאריך של חודש (פחות ויותר) לפני הבחירות שאז גם יהיה הרבה אש באויר ויהיה על הרבה יותר נושאים להכין כרזות, ואנחנו נדע איפה אנחנו עומדים.

נדע מי מאיים עלינו!!!!!!!!!!!

אני מתנצל שוב, ויש לכם זמן להכין, ביישוב הדעת.

תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;884349:
אני עוד לא הבנתי,
כבר היה לי רעיון וסקיצה בראש ואז הפכתם לי את הקערה על פיה.

מה המסר שצריך להיות בכרזות????

לעורר להצביע- מסר כללי (כל אחד למה שרבותיו מורים)? כמו שהבנתי בתחילה.
או....
לעורר להצביע למפלגה X מסוימת (כל מעצב למפלגה שאיתה הוא מזדהה) בהבטחת XYZ???

הרי בהתחלה ביקשו לא להכנס לפוליטיקות ולהכניס את הלוגואים של כל המפלגות של הציבור ביחד בתוך הכרזה.
ואח"כ לפתע היהו אשכולות עם בקשות לתמונות של אישים מסוימים, והסבר שונה לגמרי למהות הכרזות.

אז מה בסוף? אני מבולבלת וזה בלבל לי את כל הכיוון של הכרזה...

זו התשובה: לעורר להצביע למפלגה X מסוימת (כל מעצב למפלגה שאיתה הוא מזדהה) בהבטחת XYZ???

ולכן אפשר לשכנע לפי אישים ג"כ, לדוגמה: תצביעו ש"ס כי אלי ישי הוציא את המסתננים מבינינו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;884314:
צריך לשלוח למייל של התחרות לא להעלות לכאן.

לגבי השאלה מה הכי הגון. גם אני חושבת שעדיף להתנהל כמו בבחירות - מאחורי הפרגוד- ולא על פי צלצולים כי דעת הקהל כאן מאוד מושפע ממה שאחרים בחרו (או לא בחרו)...

אפשר אולי לבנות משהו כמו מערכת הסקרים שיש כאן כאשר יהיה אפשרות לכתוב את מספרי המודעות שבוחרים (שלוש או חמש).

אגב הברקה, כמה כרזות כבר הגיעו?

הגיעו, וגם כרזות טובות ממש.

• הוסף לסימניות
תודה ל"הברקה" על המאמץ בנושא התחרות בכלל,
ועל התשובות המפורטות, בפרט....
ישר כוחכם!

• הוסף לסימניות
כל מפת הבחירות כזאת מוזרה הפעם
שממש קשה להתחמם בנושא.

• הוסף לסימניות
אז מה הולך בסוף עם התחרות הזו??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה