- הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מתי הבחירות
בלי לזלזל בתושבי רמות,וכמובן תודה לראש העיר המסור משה ליאון (שעבורו הצביעו כמעט כל תושביה החרדיים של השכונה) שפועל ללא לאות לרווחת כל תושבי העיר ללא הבדל מגזר וצבע
הוא אדם אם אפס כוח אלקטורלי. אין לו נציגות עצמאית במועצה. הכוח שלו הוא רק מההצבעה החרדיתבלי לזלזל בתושבי רמות,
אבל תכליס הוא ראש עיר, מאוד מאוד מוצלח, שיודע לעבוד ולפעול ולשדרג את העיר.
ורמות לא בני אדם מה הם עיזים???בלי לזלזל בתושבי רמות,
אבל תכליס הוא ראש עיר, מאוד מאוד מוצלח, שיודע לעבוד ולפעול ולשדרג את העיר.
אני גם מכירה קצת את הדברים מאחורי הקלעים, מה המשא ומתן וכו'.ורמות לא בני אדם מה הם עיזים???
זה חוצפה מדרגה א' הבטיחו כל הזמן בבחירות שהמצב ישתנה זה אחד מהבטחות הדגל (תרתי משמע...)
זה מעצבן אותי בתור תושב רמות לשעבר שמכיר קצת את המצב...
לא מפרקים קואליציה בגלל זהאני גם מכירה קצת את הדברים מאחורי הקלעים, מה המשא ומתן וכו'.
לא מצדיקה שום דבר,
לא אומרת כלום למי שכואב לו,
אבל אפשר לסמוך על דגל ובעיקר על הרבנים שמאחורי הקלעים, שיש סיבות טובות על זה שלא מפרקים את הקואלציה בגלל רמות.
הנציגים של דגל בערייה (לא כמו מפלגה אחרת שהתפלגו ממנה) לא באו בשביל אישור לבנין כזה או אחר אלא בשביל דברים יותר עקרוניים,
אגב בקרית יובל כמעט התפוצץ הכל על זה.
מה שאני אמרתי שבמציאות הוא ראש עיר מאוד מאוד טוב, יש גינות חדשות הרחובות שופצו יש אוזן קשבת. ויש לחרדים שליטה גדולה בעירייה...
@ריבה אדומה את אולי מכירה קצת את מאחורי הקלעים..
אבל מסתבר שברמות את לא גרה,
כל תושבי רמות, ובמיוחד האזורים ה" מתחרדים "
כמו רמות ב וא התחתונה
כועסים. ובצדק.
מזמינה את כל מי שלא מבין, לשעה 8 בבוקר,
כל בוקר!! לראות מאות! בנות של תושבי רמות ב נוסעות בהסעות או באוטובוסים לבית הספר ברמות ג.
מזמינה אותך גם לראות אותנו ההורים נוסעים מעל רבע שעה לכל צד כדי להביא ילד למעון, שנלחמנו כדי להכניס אותו לשם (כי יש רק 5 מעונות חרדיים בכל רמות שגודלה כמעט כגודל בני ברק המעטירה )
ולצפות באותה שעה בדיוק בעשרות רכבים של הורים שמביאים מכל רחבי ירושלים ילדים מחוננים למוסדות לימוד כאן בשכונה,
אגב, רוב השטחים של המוסדות הללו נשארים ריקים, מפאת מחסור בתלמידים..
אה, ויש עוד כמה ריקים לגמרי.
העיקר שהחרדים ילכו למזבלה,
הם לא משלמים ארנונה כמו כולם.
גינות? בואו תראו כמה מספר הילדים, וכמה גינות יש בעד..
ובואו לגינה החדשה ברחוב זרחי כדי לראות איזה גינה מהממת בנו ( באמת!(
אבל תראו ליד איזה שטח ענק הקצו לגינת הכלבים, בשביל 5_10 כלבים מרחבי שכונת רמות
בלי לזלזל בתושבי רמות,
ואגב אני גרתי כמה שנים ברמות בעבר ואני מכירה טוב מאד את השכונה הזאת.לא אומרת כלום למי שכואב לו
האנדרסטייטמנט של העשור...לפ מה שהתפרסם יש גם רבנים בדגל שלא שבעי רצון ממה שקורה....
כי העיריה תגיב שהכל נעשה בהסכמת נציגי התושבים, הלוא הם חברי המועצה (שכנראה מוחזקים בגרון, לא ברור למה)למה שלא יגישו עתירה לבגץ בנושא המנהל?
כבר הוגש בגץ לפני עשרות שנים שחייב בחירות, איך זה לא בוצע אני לא יודע.למה שלא יגישו עתירה לבגץ בנושא המנהל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים