בחירות לרשויות המוקמיות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש יום חופש
יום הבחירות לרשויות המקומיות?

• הוסף לסימניות
במוסדות של הבנות אני חושב שיש (הרי הבית ספר משמש לקלפי). ובמקומות עבודה תלוי איפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1090139:
במוסדות של הבנות אני חושב שיש (הרי הבית ספר משמש לקלפי). ובמקומות עבודה תלוי איפה.

לא דיברתי על בית ספר ומורות - זה ברור! יש להם חופש כל אפצ'י :mad:
אני מדברת לגבי ציבור העובדים הכללי.
אמור להיות חוק בנידון לא בחירה של המעביד.

• הוסף לסימניות
יום הבחירות לרשויות המקומיות אינו יום שבתון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1090149:
לא דיברתי על בית ספר ומורות - זה ברור! יש להם חופש כל אפצ'י :mad:
אני מדברת לגבי ציבור העובדים הכללי.
אמור להיות חוק בנידון לא בחירה של המעביד.

בעיקרון זה לא שונה מבחירות לכנסת. רק יש מקומות עבודה כמו מזכירות בכל מיני מקומות שאין חופש או בגלל שזה מוסד שקשור ישירות לבחירות והם לא יכולים לתת חופש ביום זה, או משום שהמוסד פרטי ואין בו חופש ביום כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1090139:

דווקא בגלל שיש קלפי..
במקומות שיש קלפי אסור שיהיה אנשים לפני הבחירות!(לימודים)
מה שאומר שאין לימודים,לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;1090158:
דווקא בגלל שיש קלפי..
במקומות שיש קלפי אסור שיהיה אנשים לפני הבחירות!(לימודים)
מה שאומר שאין לימודים,לא?

אל תגזימי. לא מספיק היום של הבחירות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;1090163:
התכונתי ליום של הבחירות!

ביום של הבחירות כן. אבל לא רק בגלל שאסור שיהיה אנשים בקלפי אלא בגלל שלא שייך ללמוד בכיתות המשמשות לקלפי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1090157:
בעיקרון זה לא שונה מבחירות לכנסת. רק יש מקומות עבודה כמו מזכירות בכל מיני מקומות שאין חופש או בגלל שזה מוסד שקשור ישירות לבחירות והם לא יכולים לתת חופש ביום זה, או משום שהמוסד פרטי ואין בו חופש ביום כזה.

בעקרון זה שונה מבחירות לכנסת!

• הוסף לסימניות
בקיצור, עוד לא הבנתי- אם זה לא יום שבתון איך נוהגים בתי ספר ששוכנים בהם קלפיות, ומה עם כל אלה שלא?

• הוסף לסימניות
אמורים לצאת לטיול

• הוסף לסימניות
לעובדת במעון יש חופש או לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1090484:
לעובדת במעון יש חופש או לא?
לא
אם המשק לא שובת- מעונות עובדים כרגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה