בחירות 2019 כל הבריפים והביצועים המרתקים של מנהלי הקמפיינים, שתפו.

• הוסף לסימניות
יש לי את זה בדרייב ולא נותן לי להוריד לא רואים בכלל את הפרסומת
אדרבה אשמח למורה דרך
(אנחנו בנסיון עם הסינון הזה והאמת אני נוטה להחליפו באתרוג כי מוציא אותי מהדעת סתם לחסום תמונות).
אבל רגע אנסה שוב בעוד דרך

• הוסף לסימניות
יש לי את זה בדרייב ולא נותן לי להוריד לא רואים בכלל את הפרסומת
אדרבה אשמח למורה דרך
(אנחנו בנסיון עם הסינון הזה והאמת אני נוטה להחליפו באתרוג כי מוציא אותי מהדעת סתם לחסום תמונות).
אבל רגע אנסה שוב בעוד דרך
בדרייב אצל נטפרי אם תופסים שני קבצים ומעלה בפעם אחת ובוחרים להוריד, זה דוחס ומוריד, תנסו,
מקווה שהבנתי, והובנתי.

• הוסף לסימניות
הנה זה בא מתוך קמפיין ג' למסורתיים
image001.jpg
image002.jpg
image003.jpg

תודו שזה ג'אוני-ג'

• הוסף לסימניות
היום בשעת צהריים הסתובבו ברחובות חזו''א ר' עקיבא 12 או יותר טרקטורונים ובחורי ישיבות
ושמו דגלים מאחורה של ג' ולפניהם היתה ניידת של שירים בקיצור עשו הרבה שמח!
נשמח אם תספרו לאלו שגרים בערים אחרות ולא יודעים מה זה.
לא היתה מצלמה בחיקי :(
pp.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדהים היה לראות את הטרקטרונים שהסתובבו ברחובות בני ברק עם דגלים של ג' מאחורה זה אדיר!!
המוצלח בזה שזה היה בחורים מישיבה של נוער מתמוד ודגל הרויחו על הדרך גם לתת סיפוק ותעסוקה לאותם בחורים

• הוסף לסימניות
האמת, שלא נתקלתי בפליירים הללו,

גיסתי גרפיקאית סיפרה לי ושלחה לי.גם אני לא נתקלתי אבל מבחינת היצרתיות זה גאוני.
האיקסים מענין לא שמתי לב .
כנראה ברגע האמת אין זמן לליטושים צריך כמה שיותר להפציץ חח

• הוסף לסימניות
הקמפיין של ג'- ברגע האמת עבד כ"כ טוב עד שבכמה קלפיות הקולות של ג' הלכו בטעות למפלגת העבודה שסימנה אמת...;)

• הוסף לסימניות
תחשבו מה בנט עושה בבית יאו איזה מסכנות! האמת ליבי עליו זה כמו שמלך יגידו לו פתאום מעכשיו, תהיה אדם רגיל !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה