איך המפרט הזה?גם אני ממליץ על DELL
אין חברה טובה יש סדרות טובותשמעתי הרבה דעות, ולכן מי שיכול לומר לי איזה חברה הכי טובה למחשב נייד, אם אפשר גם להסביר.
תודה רבה.
גם באסוס יש + לקיחה והחזרה חינם וכלול במחיראין חברה טובה יש סדרות טובות
לDELL יש 3 שנים אחריות וזה יתרון
באסוס הסוללה מתה תוך שנה.גם באסוס יש + לקיחה והחזרה חינם וכלול במחיר
ואין אחריות על זה??באסוס הסוללה מתה תוך שנה.
וזה מעצבן.
תכל'ס לא אוהבת את האסוס שלי..
לפני כן היה לי HP והיה חזק ויעיל יותר.
שנה אחריות על הסוללה.ואין אחריות על זה??
יש לחבר שלי אחריות שלוש שנים באסוס זה לא כולל את הבטריה??שנה אחריות על הסוללה.
תוך שנה ויום הסוללה נפטרת.
האחריות מתחלקת ל-2: שנה על הסוללה ו-3 שנים על המחשב.אם
יש לחבר שלי אחריות שלוש שנים באסוס זה לא כולל את הבטריה??
רק באסוס לוקח שנתים וחצי עד שאתה מצליח להשיג שרות ועוד חצי שנה עד שהם באיםגם באסוס יש + לקיחה והחזרה חינם וכלול במחיר
חחרק באסוס לוקח שנתים וחצי עד שאתה מצליח להשיג שרות ועוד חצי שנה עד שהם באים
ממש תודה על המידע.רק באסוס לוקח שנתים וחצי עד שאתה מצליח להשיג שרות ועוד חצי שנה עד שהם באים
זה לא "גם" חחממש תודה על המידע.
בעלי חופר לי שאני אשלח את המחשב לטיפול קצר.
גם HP לוקחים מהבית ומחזירים והשירות שלהם ממש בסדר גמור!
נראה לך כולם היו בפורום...........מה זה, כולם פה מעוטף עזה, התעוררו מהאזעקות ולא מצליחים לחזור לישון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים