אינדיזיין בחירת כל המילים עם סגנון תו מסויים מתוך פיסקאות, בלחיצת כפתור יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
לפרוץ אולי אי אפשר אבל להשתמש אפשר...
באותה דרך שהצלחת לייצר הסקריפט, אתה יכול גם לייצר את ההגבלות שאתה מחפש.
תמשיך לשאול את הבינה את כל השאלות שלך, והיא תעזור לך.

• הוסף לסימניות
באותה דרך שהצלחת לייצר הסקריפט, אתה יכול גם לייצר את ההגבלות שאתה מחפש.
תמשיך לשאול את הבינה את כל השאלות שלך, והיא תעזור לך.
נראה לי שאתה מתבלבל בין מי שביקש הגנה על הסקריפט לבין מי שיצר ב3 שעות את הסקריפט ההזוי שאתה מדבר...

• הוסף לסימניות
לא התבלבלתי. אני רציני מאד.
הבנתי ששניכם ייצרו סקריפט דרך הבינה, ואת כל ההגבלות אפשר לייצר דרך הבינה, גם כן.

• הוסף לסימניות
לא התבלבלתי. אני רציני מאד.
הבנתי ששניכם ייצרו סקריפט דרך הבינה, ואת כל ההגבלות אפשר לייצר דרך הבינה, גם כן.
לי יש הגנות על הסקריפטים שלי... עם כתובת מייל ועם הגבלות מחשבים...

• הוסף לסימניות
אז למה פתאום כשמגיע לאיך להגביל את זה שלא יוכלו להשתמש, אתה לא מסתדר?
מאוד מעניין, כיום ניתן ליצור דברים מתקדמים בהרבה...
אם הייתי יודע איך נועלים סקריפט שלא יוכלו להשתמש בו בלי אישור, יתכן שהייתם מופתעים ממה שהצלחנו אתמול ליצור
הסתכל נא מי ביקש להגן, ותיווכח שהתבלבלת

• הוסף לסימניות
הסתכל נא מי ביקש להגן, ותיווכח שהתבלבלת
כתבת 'לפרוץ אי אפשר, אבל להשתמש אפשר...' אז על זה הגבתי, שגם להשתמש אפשר להגביל דרך הבינה.
בקיצור, לא כ"כ משנה כל הדיון הזה.

• הוסף לסימניות
תתקין ויז'ואל בייסיק
לאחר מכן לך לחלון extensins
לאחר מכן תתקין extensScript
לאחר מכן תסגור כקובץ בינארי ויש לך סקריפט שאי אפשר לפרוץ כמעט.
לצערנו אם רוצים אפשר לפרוץ כמעט כל הצפנה בסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה