נכתב ע"י s976;772960:
תודה רבה על ההערה.
בחנות אמרו לי שמדובר במעבד מסידרה Sandy Bridge שהוא משופר בצורה משמעותית מבחינת הענין של הקרור. כמו כן שמעתי בינתיים שאין שום הבדל בין i3 ל-i5.
ואמרו לי עוד, שהסוללה מספיקה ל3.5 שעות. האם זה לא קצת מדי?
תודה רבה,
זה שאומרים שאין הפרש בין I3 לI5, זה משנהו למה המחשב מיעד, עם סתם ככה או למשחקין אז ממש לא משנהו, כיון הכרטיס גרפיקה עושה חצי עבודה של עיבוד צבעים, אבל עם זה לגריפקה, אז סלח לי מאד על המילה, שאין להם כח לחכות רגע אז ממש משנהו, בעיבוד של הצבעים, כי יכול ליהות איחור על אלפית השניות, וכן עלה זה משנהו,
זה מה שהחנות אומר לך אל תאמין, כי הם מרווחים, הרבה על זה יותר משתלם, אז לעשות סקר למחשב זה לא בחנות, אלא מבחוץ החנות, בחנות אומרים דגם ולא ניותנים הם לדבר בכלל,
כי בסוף מחזופים
סתם טיפ, כדי לקנות לוח אם יותר חזק לדוגמה שהשיפסט (CHIPSET), יהיה יותר חזק, מה שלהשקיע במעבד
למה
כי עם אתה משקיע במעבד חזק אבל הלוח אם פשוט, אז לא נצלת את היוכולת של המעבד, כי המעבד מעבד את הנתונים מהר, והלוח אם לא הספיק להביא חדש ולהציא את הישן, אז המעבד נח, ועם משקיעים בלוח שמרביץ יותר אז המעבד עובד כל הזמן, מעבד אין צורך לנח, יש לו מספיק זמן לנח, מתי שצריך לעבוד שהוא יעבוד
סוף
אז עיקר לוח אם חזק, ושיהיה אוויר לכל צדדים של הלוח, כי הלוח גם יוצר חום בפרט שהוא סגור באריזה קטן, ומעבד שיתמוך בו שיכול לנצל את היכולת
לדעתי כן ללכת על I5 לפי התוכנלוגיה החדשה הבאה