כללי בחירת מספר אובייקטים באינדזיין

• הוסף לסימניות
איך אני בוחר מס' אובייקטים באינדזיין או את כל האובייקטים במסמך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברוך יצחקי;1631114:
איך אני בוחר מס' אובייקטים באינדזיין או את כל האובייקטים במסמך.

א. גורר מסביבם את החץ השחור. (לא עובד באובייקטים מעוגנים. בהם ניתן לבחור רק אחד כל פעם)
או עם לחיצה בעכבר תוך כדי אחזת מקש הקונטרול

ב. אי אפשר. בלחיצה על קונטרול +a בעת פעולה עם החץ השחור יבחר כל האוביקטים בדף הנוכחי (בלבד )

כדאי לפרט למה זה נצרך לך והאם זה אובייקטים רגילים או מעוגנים. כי ייתכן מאד שניתן למצוא פתרונות אחרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1631116:
א. גורר מסביבם את החץ השחור. (לא עובד באובייקטים מעוגנים. בהם ניתן לבחור רק אחד כל פעם)
או עם לחיצה בעכבר תוך כדי אחזת מקש הקונטרול

ב. אי אפשר. בלחיצה על קונטרול +a בעת פעולה עם החץ השחור יבחר כל האוביקטים בדף הנוכחי (בלבד )

כדאי לפרט למה זה נצרך לך והאם זה אובייקטים רגילים או מעוגנים. כי ייתכן מאד שניתן למצוא פתרונות אחרים

יבאתי קובצי PDF ואני רוצה למקם אותם במקום מסויים בעמוד, ואני רוצה לתת לכולם אותו מיקום בפעם אחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברוך יצחקי;1631125:
יבאתי קובצי PDF ואני רוצה למקם אותם במקום מסויים בעמוד, ואני רוצה לתת לכולם אותו מיקום בפעם אחת

יש לי סקריפט שמאפשר להזיז את כל האובייקטים במסמך בבת אחת לכיון הרצוי. עולה כמה עשרות שקלים.

חוץ מזה בpdf אפשר היה מראש להשתמש בסקריפט חינם שמייבאpdf ומאפשר לשלוט בכל מני תנאים שלהם כגון הסטה למעלה או הצידה.
חפש בפורום על מיקום pdf באינדזיין ותמצא אותו
אבל זה יעזור רק אם אתה יכול לעשות מיקום מחדש.

להזיז האובייקטים הקיימים אפשר למיטב זכרוני רק בסקריפט בתשלום שלי.

(ייתכן שיש גם אופציה דרך החיפוש והחלפה של עיצוב אובייקט? בתאוריה ייתכן. אבל איני לא זוכר כזה דבר.[לא מול אינדזיין כעת ולא יכול לבדוק ])

• הוסף לסימניות
אליעזר, את הסקריפט החינמי שמגיע עם האינדיזיין AdjustLayout אתה מכיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1632428:
אליעזר, את הסקריפט החינמי שמגיע עם האינדיזיין AdjustLayout אתה מכיר?

לא זוכר כרגע. (ולא מול אינדזיין) אבל כעת שאתה כותב אני מנסה להזכר וכמדומני שיש סקריפט באינדזיין אכן שמזיז תוכן. אבל הוא פועל על כל התוכן של הדף אני חושב.
אולי באמת זה טוב לשאלה הנוכחית.
לא זכרתי אותו בעת שכתבתי.

בכל מקרה אני כתבתי את הסקריפט שלי לשם הזזת רק חלק מתוכן דף לא כולו.
לפי סגנון אובייקט או סטורי מסויים. ולא הכל בצורה גורפת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה